Любо към Наско: Чакам от теб Павароти


Любо към Наско: Чакам от теб Павароти

4115

Смятан, че може единствено да рапира, Наско успя отново да грабне журито и публиката на миналата вечер.

След коварната настинка, отнела гласа му миналата седмица, рапърът от Варна излезе отново уверен и представи "Sexy Back" на Джъстин Тимбърлейк.

Стилен, усмихнат и готов да докаже, че е истинска звезда, Наско отвя журито с изпълнението си, а Любо призна, че всеки път става все по-добър. "Ти ни помете! Очаквам на финала да изпееш Павароти!", бяха думите на певеца. Той призна, че не го е очаквал и дори е бил убеден, че Наско няма достатъчно певчески умения за шоуто. Най-трудно за Наско е да съчетава училище, баскетбола и X Factor. Всяка седмица той навърта по 1 000 километра, за да може да ходи на училище и да се подготвя за лайфовете в X Factor.

Още един участник бе похвален вчера. "Ти открадна вечерта" бяха думите на журито за 15-годишната Ана-Мария. Тя излезе насцената и ни показа как се чувства музиката, както отбеляза Заки. Най-малката участничка изпя "I Wanna Know What Love Is" на Foreigner. Алекс Раева сподели, че на тази песен е бил първият ѝ блус с момче, когато е била на 16 години.

Комплименти получи и Теодора с единствени забележки от Саня за сценографията. Таня успя да преодолее болестта си и изпълни Битълс безупречно и "отвя" Мария Илиева. Жана отново взриви сцената с Адел и неочаквано включване от Риана. Критики пък за своята "обраност" и "смиреност" получиха Иван и Яница и Глория, но техните ментори защитиха своите участници, че именно това са търсели в техните изпълнения.

Днес на сцената на X Factor ще се качи и Богомил. Той ще изпълни хита си "Тялото ти в ритъм" и ще си припомни още веднъж какво е чувството да си на сцената на музикалното шоу, в което преди две години успя да спечели сърцата на публиката. Освен това ще стане ясно кой ще напусне X Factor и ще се раздели с мечтата си да бъде победител.

Кой ще отпадне, ще видим по Нова ТВ от 22.00 часа довечера.

Повече информация - на фейсбук страницата:

https://www.facebook.com/xfactorbulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички