Koka Mass Jazz с нов клип


Koka Mass Jazz с нов клип

4997

Да се усмихваме повече!

Това не е призив, а настроението, което струи от новия сингъл и видеоклип на Константин Кацарски (Koka Mass Jazz).

Песента се нарича "Smile" и веднага след появата си в края на лятото стана хит на седмицата в радио Варна. То ще бъде и пилотното парче, което ще представи изданието на новия албум на Кока Mass Jazz в Германия през следващата година.

Клипът е заснет за един ден в невероятната приказна атмосфера в градината на "Щура Къщура". Затова и заразява с фънк и грууви настроение, приканва към весело парти с танци и усмивки.

Продуцент на клипа е Silvernoise в лицето на актьора и режисьор Александър Сано (познат ни от сериала по БНТ "Под прикритие") и Георги Грозданов.

Официалната премиера на клипа "Smile" ще бъде на 27 ноември в клуб "Петното на Роршах", Пловдив, а на 30 ноември ще бъде представен и в столичния бар Backyard.

След прожекцията на видеото ще има и концерт на Koka Mass Jazz с неговата група The Kitchen Bross. (Деница Георгиева - вокал, Георги Янев - китара, Мартин Ташев - тромпет, Димитър Льолев - саксофон, Константин Кацарски - барабани).

Може да гледате официалния тийзър на видеото тук:

http://youtu.be/Cd_aXtKBrqs

Константин Кацарски (Koka Mass Jazz) е саунд дизайнер, музикант, композитор, продуцент, диджей и член на две от най-добрите български групи - Блуба Лу и Лепра Де Лукс. Той е един от създателите на първия независим български лейбъл "Жълта музика". Има издадени 7 албума с Блуба Лу, между които "MoogaMood", "World Melancholy", "Groove Europe", "Quadrotopia" (предложен за номинация в категорията за най-добър чуждестранен електронен албум на 53 -те Grammy Awards през 2011),  "Потопъ" (създаден в колаборация с Еди Стивънс от Moloko).

Негови тракове са включени в редица български филми като "Мила от Марс" - 2004 (9 награди от международни филмови фестивали), "Прогноза"-2009, "Лора от сутрин до вечер" - 2011 и други.

Както MySound.bg своевременно информира, дебютното му ЕР "rhYthm bY rhYthm", включващо шест трака, излезе през март тази година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички