Рафи Бохосян с трибют към своите музикални вдъхновители


Рафи Бохосян с трибют към своите музикални вдъхновители

4494

Рафи Бохосян подготвя специален концерт - трибют към своите музикални вдъхновители и най-обичани изпълнители за първата си изява в Sofia Live Club.

Лайвът, наречен Funk*kin’ Soul Night, е от 22.00 ч. в сряда, 29 януари.

Заедно с групата Funky Miracle, Рафи ще представи микс от фънк и соул парчета изпълнени от негови любими артисти. Класиките "Think" на Aretha Franklin, "Higher Ground" на Steve Wonder и "Musicology" на Prince са само част от акустичнния репертоар. По този начин един от най-успешните млади изпълнители в България ще отпразнува и своя 21-ви рожден ден. На концерта освен приятели и колеги са поканени и всички фенове на клубния фънк и соул звук.

На сцената заедно с Рафи ще се качат и Део, Лео и Играта, за да изпълнят заедно една съвсем нова, реге версия на летния си хит 4D. (Припомни си оригинала ТУК).  Публиката  ще може да чуе и по-алтернативен, суинг вариант на новия сингъл на Рафи "Не ме разбра". Поли Генова, от своя страна, ще партнира на рожденика в разчупено и свежо изпълнение на парче от творчеството на Jackson 5.

Една от големите изненади за вечерта е присъствието и на тазгодишния финалист и победител в X FactorЖана Бергендорф. Двамата носители на титлата "X Factor на България" ще преплетат гласове, обединявайки  талантите си в изключително и запомнящо се изпълнение.

Момчетата от атрактивната фънк формация Funky Miracle, които през лятото заедно с Миленита се изявиха на една сцена с Many Chao в София, ще изненадат своите фенове с премиерно изпълнение на две съвсем нови песни от авторския си репертоар.     

Цената на билета за вход в Sofia Live Club е 10 лева. Пропуските са в продажба в магазинната мрежа на Eventm.bg, както и на място в деня на събитието.

А къде и как се вижда Рафи след 10 години?

"Уменията на гадател са се изчерпали и не мога да предвидя какво ще се случи след 10 години, но знам, че искам както да съм успешен певец  музикант, така и да съм успешен бизнесмен, който да менажира млади таланти и да им помага в развитието им", обяснява изпълнителят.

Той се стяга за Лондон през февруари, когато възнаверява да комбинира работата с разходката. "Най-вероятно ще посетя Британските музикални награди", споделя Бохосян, като не крие, че Лондон е един от любимите му градове.

Както MySound.bg вече писа, певецът пътува до Лондон след победата си в първия сезон на X Factor, където се срещна със създателя на риалитито - Саймън Кауъл, и записа в студиото на Трой Милър.

 

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички