Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Рафи Бохосян с трибют към своите музикални вдъхновители


Рафи Бохосян с трибют към своите музикални вдъхновители

4531

Рафи Бохосян подготвя специален концерт - трибют към своите музикални вдъхновители и най-обичани изпълнители за първата си изява в Sofia Live Club.

Лайвът, наречен Funk*kin’ Soul Night, е от 22.00 ч. в сряда, 29 януари.

Заедно с групата Funky Miracle, Рафи ще представи микс от фънк и соул парчета изпълнени от негови любими артисти. Класиките "Think" на Aretha Franklin, "Higher Ground" на Steve Wonder и "Musicology" на Prince са само част от акустичнния репертоар. По този начин един от най-успешните млади изпълнители в България ще отпразнува и своя 21-ви рожден ден. На концерта освен приятели и колеги са поканени и всички фенове на клубния фънк и соул звук.

На сцената заедно с Рафи ще се качат и Део, Лео и Играта, за да изпълнят заедно една съвсем нова, реге версия на летния си хит 4D. (Припомни си оригинала ТУК).  Публиката  ще може да чуе и по-алтернативен, суинг вариант на новия сингъл на Рафи "Не ме разбра". Поли Генова, от своя страна, ще партнира на рожденика в разчупено и свежо изпълнение на парче от творчеството на Jackson 5.

Една от големите изненади за вечерта е присъствието и на тазгодишния финалист и победител в X FactorЖана Бергендорф. Двамата носители на титлата "X Factor на България" ще преплетат гласове, обединявайки  талантите си в изключително и запомнящо се изпълнение.

Момчетата от атрактивната фънк формация Funky Miracle, които през лятото заедно с Миленита се изявиха на една сцена с Many Chao в София, ще изненадат своите фенове с премиерно изпълнение на две съвсем нови песни от авторския си репертоар.     

Цената на билета за вход в Sofia Live Club е 10 лева. Пропуските са в продажба в магазинната мрежа на Eventm.bg, както и на място в деня на събитието.

А къде и как се вижда Рафи след 10 години?

"Уменията на гадател са се изчерпали и не мога да предвидя какво ще се случи след 10 години, но знам, че искам както да съм успешен певец  музикант, така и да съм успешен бизнесмен, който да менажира млади таланти и да им помага в развитието им", обяснява изпълнителят.

Той се стяга за Лондон през февруари, когато възнаверява да комбинира работата с разходката. "Най-вероятно ще посетя Британските музикални награди", споделя Бохосян, като не крие, че Лондон е един от любимите му градове.

Както MySound.bg вече писа, певецът пътува до Лондон след победата си в първия сезон на X Factor, където се срещна със създателя на риалитито - Саймън Кауъл, и записа в студиото на Трой Милър.

 

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички