Acoustic Corporation: музикално излитане!


Acoustic Corporation: музикално излитане!

4210

Acoustic Corporation – групата победител в Nescafe® 3in1 Carrer Boost, е готова с дебютното си EP "Better Day".

Дискът ще бъде представен със специален концерт в B-Side на столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 1 февруари.

Музикантите обещават да грабнат публиката с позитивни вибрации, танцувален ритъм, емоционално ангажирани текстове и уникална стилова смесица от акустичен фънк, суинг, реге и балкански етно мотиви.

"Искаме "Better Day" да кара хората да танцуват и да се усмихват. Всяка сутрин животът започва отново. И музиката със сигурност го прави по-хубав!", сигурни са от Acoustic Corporation.

Иво Матеев (китара, вокал), Smooth J (тромпет), Александър Михайлов (саксофон, гайда), Теодора МатееваDochie (вокали), Георги Узунов (бас, вокали) и Ники Цеков (барабани) записаха студийния си дебют в края на миналата година в студио "Пекарната" като част от голямата награда в конкурса на Nescafe® 3in1 и международната музикална борса MusicPRO.

Te спечелиха тласък на музикалната си кариера, който включва запис и постпродукция на дебютно EP, промоционален видеоклип и 3 месеца мениджърско, букинг, PR и продуцентско обслужване и обучение.

До броени дни ще се състои и премиерата на промовидеото на Acoustic Corporation, което ще покаже любопитни моменти от студийните записи на "Better Day" на фона на една от песните в него - "Wondrous Fools".

Входът за концерта е свободен!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички