Бомба на стената


Бомба на стената

6166

Рок бандата No More Many More ще представи новото си видео - към парчето "Бомба на стената", в столичния бар "Тънка червена линия" на 8 февруари, събота.

Както MySound.bg вече писа, групата, съставена от членове на формациите  Skre4, Saltriver и Радула, пусна клипа "Тук някъде" миналата година.

Вечерта в събота ще продължи с музика на живо изцяло с авторски песни,

Началото е от 22. 00 ч., вход свободен. За видеото са използвани кадри от документален филм за рисуване на графити в различни градски части. Интересен факт е, че музиката и текста на песента са вдъхновени и написани по кадрите от филма. Въпросните документални кадри са предоставени от анонимен източник. Това е трети "сингъл"  на бандата. Социално ориентираният текст, както и вече оформеното характерно звучене, са запазената марка бандата.

Аудиото на песента е записано, миксирано и мастерирано от музикалния продуцент на проекта  - Кирил Янев, в студио "Балканджи".

Бар "Тънка червена линия", който се намира в квартал "Зона Б5" на ъгъла на улиците "Партений Нишавски" и "Българска морава", очаква довечера почитателите на трип-хопа.

Партито, на което Краси Москов ще пуска образците на направлението, започва в 21.00 ч.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички