Ангел Ковачев стана част от Фортисимо Фамилия


Ангел Ковачев стана част от Фортисимо Фамилия

4639

"Пълнолуние" е тазгодишното продължение на един от най-запомнящите се проекти на програмата за деца, тийнейджъри и родители "Фортисимо Фамилия".

След като през първия сезон музиката и поезията на Шекспир разказаха Love Story, сега се срещат отново, за да разберем кое от двете изкуства притежава по-силна магия.

Кой свят ще се окаже по-вълнуващ - този на думите или на музиката, "Фортисимо Фамилия" ще покаже в столичната зала "България" от 19.00 ч. на 28 февруари.

Нотите и думите обвиват в мистерия някои от най-любимите актьори и изпълнители, както и емблематични композитори и драматурзи. Актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева канят на пътешествие измежду редовете на фантастични класически произведения, а Максим Ешкенази отново ще дирижира оркестъра на Софийската филхармония, който ще изпълни оркестрови пиеси от Чайковски, Менделсон, Берлиоз и Мусоргски.

По време на концерта ще чуем откъси от мюзикълите "Фантомът от операта" и "Клетниците", а оперната певица Вера Гиргинова заедно с Ангел Ковачев (на снимката) - едната половина от култовия тандем Ангел и Моисей, ще опитат да ни докажат, че класическата и модерна музика могат да бъдат едно цяло.

Билети на касата на зала "България"
1000 София, ул. "Аксаков" 1
тел.: 02/987 76 56, работно време: 09.00 – 22.00 часа
www.ticketplus.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички