DJ Cooh като Bаlkansky в афиша на мини ARt fest FO


DJ Cooh като Bаlkansky в афиша на мини ARt fest FO

5125

"Не, това няма да е диджейско парти с хардажен саунд, а арт пърформънс на приглушена светлина; парти, предназначено за по-рамантичните, съзерцателни и настроени на авангардна вълна" - с тези думи художникът, диджей, продуцент и ремиксатор Иван Шопов анонсира предстоящия мини ARt fest FO.

Събитието, на което той ще се изяви не като DJ Cooh, а със сценичния псевдоним Ваlkansky, ще се състои в столичния клуб Neuberlin ("Нов Берлин") на 1 март.

Шопов ще представи сет с авторски тракове, които никой не е чувал досега. "Ще надникна в най-дълбоките недра на Балкана чрез  стиловете IDM, ембиънт и трип-хоп", поясни за MySound.bg майсторът на пулта.

Специални гости ще бъдат Максим Анокин (ака Climaxim) и Sbali Ugur (познат най-вече като Limewax), който за първи път ще представи експерименталните си проекти в България.
https://www.facebook.com/events/600145396728882/
http://maximanokhin.bandcamp.com

Ще участва и Ангел Симитчиев, по-известен сред познавачите на родната ембиънт и дроун (drone) сцена като MytripТой ще се  представи с двата си проекта - Mytrip и Dayin.
http://mytrip.bandcamp.com

Идеята е Шопов, Максим и Ангел да направят по два сета, а накрая - съвместен експериментален лайв, основан изцяло на аналогови машини и ефекти.

Значима част от атмосферата - визията, е поверена на Евгени Вацов, популярен в арт средите като FIngah. "Въбражението му е безгранично и неординерно, приготвил е специално визуална среда", довери Шопов (на снимката).  

Вход за хепънинга: 10 лв.

Neuberlin на улица "Султантепе" 18.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички