Родните хип-хопъри The Top Stoppers подгряват за Слаткаристика


Родните хип-хопъри The Top Stoppers подгряват за Слаткаристика

5699

Българската хип-хоп формация The Top Stoppers ще се качи на сцената в Sofia Live Club, за да подгрее изпълнението на Слаткаристика (Slatkaristika).

Както MySound.bg вече анонсира, първият самостоятелен концерт на македонския изпълнител у нас е на 21 март.

Поради засиления интерес към събитието, съществува вероятност билети на място да не се продават, тъй като броят им е ограничен до капацитета на клуба, информират организаторите от "Арт студио". Предварителната продажба е само в мрежата на Eventim на цена от 15 лв.

Ти обаче все още можеш да спечелиш безплатен пропуск.

Виж как ТУК!   

Общите цели и интереси събират Wosh MC, Yoko, Piro и FeeL, които създадават The Top Stoppers през 2009. Впоследствие проеектът се превръща в един от най-сериозните на българската рап сцена, печелейки статут на градска легенда, която успява да промени жаргона на поколението.

За две години изпълнителите реализират  6 сингъла и три видеа. Анимационният клип към песента "Летни нощи" достигна челни места в българските музикални радио- и ТВ класации.

Припомни си забавните кадри НА! 

През 2012 групата издава дебютния си албум "Get The Benjamins", придружен с видео към песента "The Top Stoppers".  Съставът е номиниран за Годишните музикални награди на БГ Радио 2012 в категориите за най-добър клип, албум и дебют.

Веднага след концерта на 21 март всички фенове ще могат да продължат забавлението в бар Jazzmatazz, където ще се състои официалното афтърпарти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички