Рок хулиганите Монолит вече и на DVD


Рок хулиганите Монолит вече и на DVD

4533

Концерт-промоция на група Монолит предстои в Sofia Live Сlub от 21.00 ч. на 3 април, четвъртък.

Тони Чембъра (вокал, акустична китара), Павел Васев (китари), Емерих Амбил (бас) и Калоян Христов (барабани) ще представят DVD-то "Monolith Live At Sofia Live Сlub".

Проектът документира концерта, с който през 2011 формацията отбеляза 20-годишна кариера. Както MySound.bg писа, събитието се състоя именно в клуба, който и сега ще се превърне в арена на емоциите, събирайки на една сцена знаковите рокаджии и техните приятели.

Група Монолит е създадена през 1983. През 90-те Тони Чембъра и Ко. придобиха популярност с парчетата "Хулиган", "Здравей","Весело беше на моето погребение", които не само оглавиха радио- и телевизионните класации тогава, но се наредиха и в класиката на българския рок.

Многократни номинации за албум на годината и най-добър рок певец са сред медийните постижения на рокаджиите. През новото хилядолетие те издодоха три албума. Най-новото за почитателите на култовата рок банда е DVD-то "Monolith Live At Sofia Live Сlub", съдържащо 20 емблематични парчета.

През годините музикантите са били винаги съпричастни към благотворителни и хуманни каузи в страната, заедно с успешната си творческа дейност.

През 1999 година бандата е поканена да подгрее публиката за шоуто на легендарните Blues Brothers Band на блус фестивала Rothmans Blues в Бургас.
             
Вход: 10 лева на място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички