Balkan Khans за първи път в Sofia Live Club


Balkan Khans за първи път в Sofia Live Club

4436

Първият концерт на Balkan Khans (Болкън Ханс) в Sofia Live Club ще се състои от 21.00 ч. на 29 април, вторник.

Родната супергрупа ще изсвири най-новите композиции на Николай Иванов (ОМ), залагащи на етно мелодичност и неравноделни български ритми.

Събитието ще даде старт на двете големи летни турнета на формацията, която ще се изяви на фестивали в Германия, Дания, Белгия и Австрия.

Венци Такев, Николай Иванов от ОМ, Скилър, Атешхан Хюсеинов и Кольо Иванов ще представят гореща и витална музика, заразяваща с енергията си. Формат, който обединенивя не само "Балканските ханове" в общ  проект, но и публика от всички нюанси на социума. Музика, подходяща както за клубове, така и за фестивали на открито и концертни зали. Енергия, която впечатлява и завладява.

Първият концерт на Balkan Khans е експеримент по време на партитата Balkan Sсientist в София. След това проектът започва да се развива, а крайният резултат е горещ  микс от стилове, в който основен солист е известният ромски виртуоз Венци Такев. Цигуларят е подкрепен и от натуралния ромски музикант Кольо Иванов (гайда, тъпан). Пъстрата картинка е допълнена от Николай Иванов (клавишни и вокал), феноменалния световен шампион по бийтбокс Скилър и неповторимия китарист Атешхан Хюсеинов.

В саунда на групата са български и балкански традиционни мотиви, преплетени с джаз, електронно звучене и много мощен груув, резултат от невероятната комбинация на бийтбокс и български тъпан.

Билети за концерта в Sofia Live Club на цена от 10 лева - на място.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички