Мария Илиева и Криско Видимо доволни


Мария Илиева и Криско Видимо доволни

8941

Мария Илиева и Криско представят хитовата колаборация "Видимо доволни".

Премиерата на дуета ще се състои в шоуто Dancing Stars по Нова утре, 8 май. На следващия ден двамата ще го изпълнят и на Годишните музикални награди на БГ Радио в Благоевград.

"Видимо доволни" е авторска песен на Криско, отличен за най-добър бийтмейкър на България за 2012 и 2013 на Годишните 359 хип-хоп награди. Тя е копродукция между "Стерео стая" и Krisko Beats, и дава сериозна заявка да се превърне в летия хит на 2014.

Това не първият първият общ проект за актуалната вокалистка и Криско. През 2013 певицата записва беквокали на сингъла му "Няма к’во да стане". Както MySound.bg вече огласи, парчето спечели конкурса "Зелената песен на България". Оттогава между двамата се поражда добро приятелство и желание за съвместна работа.

"Криско е забавен, талантлив и е безкомпромисен професионалист", споделя Мария."Безспорно има усет за хит и не бях учудена от перфектната му работа в студиото. "Видимо доволни" ме провокира да пея по различен и интересен за самата мен начин".

Броени дни след премиерата на "Видимо доволни" в Dancing Stars и на наградите на БГ Радио, факт ще бъде и видеото към песента.

Двамата изпълнители се доверяват на Bashmotion, двукратен носител на наградата най-добър режисьор на Годишните 359 хип-хоп награди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички