Глория Гейнър и Jamiroquai се включват в Exit Adventure 2014


Глория Гейнър и Jamiroquai се включват в Exit Adventure 2014

4503

Музикална икона, диско дива и автор на една един от най-големите световни хитове на всички времена "I Will Survive" – Глория Гейнър (Gloria Gaynor), ще бъде хедлайнер на най-добрия европейски фестивал!

Живата легенда ще се качи за първи път на Main Stage на Exit, след почти 40-годишен музикален стаж, 20 албума, голям брой хитове и награди, милиони излъчвания по радиа и участия на най-важните международни събития. С невероятния си глас и запомнящо се сценично присъствие, певицата със сигурност ще изнесе един от онези концерти, които остават в историята.

След миналогодишната незабравима изява на диско краля Найл Роджърс, фестът отново вдига летвата с изпълнения на живо на най-големите хитове на диско кралицата - "Never Can Say Goodbye", "Let Me Know (I Have A Right)", "I Am What I Am", както и най-известния денс кавър на парчето "Can't Take My Eyes Off You".

Дни по-късно танците ще продължат в Черна гора, където публиката ще се потопи в изключително шоу на едно от най-силните имена на музикалната сцена от последните 20 години -  Jamiroquai. След предишното си взривяващо участие на Exit, носителите на награда "Грами" с над 25 милиона разпродадени копия на албуми ще допринесат към предстоящото балканско приключение с хитове, като "Virtual Insanity", "Cosmic Girl", "Love Fool" и други. Разбира се, специалната добавка ще бъдат отличителният глас и впечатляващите танци на екстравагантния фронтмен Jay Kay, който нееднократно е показвал, че умее за секунди да вдигне публиката на крака и да я направи част от лудото шоу на бандата.

Специалният майски подарък от организаторите на събитието пък е промоция за любители на приключения с приятели. Специалният комбо билет "5+1 безплатен" се продава онлайн и на касите на "ТикетПРО" до 25 май (или до изчерпване на количествата) и дава възможност всяка група, закупила 5 билета за Exit или Exit Adventure наведнъж, да получи шести безплатно. Бонусът е, че всеки член на групата ще се сдобие и с безплатен пропуск за фестивала Rock@Exit, на който ще свири знаменитата банда Queens Of The Stone Age в Петроварадинската крепост на 11 юни.

Следете Фейсбук страницата на Exit Bulgaria или http://www.exitfest.org/en/bulgaria за повече информация.
Билети: "Тикетпро"
Транспорт и настаняване: PartyTravel.bg

Още за Глория Гейнър:

Плътният, мек глас на Глория Гейнър доминира световната музикална сцена почти 40 години. Всичко започва още през 1975, когато тя запазва мястото си в историята още при старта на класацията Disco Action Charts на Billboard. Нейната версия на песента "Never Can Say Goodbye" става първият диско хит, който се изкачва до N 1 там.

"I Will Survive" и до днес е една от най-великите песни на всички времена, както и неофициален химн на всяко движение за еманципация на жените - 35 години след излизането си. Благодарение на това парче, Глория е единствената притежателка на награда "Грами" в категорията за най-добър диско запис. Той се изкачва до върха на поп класациите на Billboard, където заема първа позиция два пъти и присъства с над 200 кавърверсии. През септември 2005 година Глория и нейният евъргрийн са включени в Залата на славата на денс музиката, а VH1 я удостоява с първо място на класацията за Топ 100 денс записи на всички времена. Преди две години "I Will Survive" става една от двадесет и петте песни, включени в "Грами" – залата на славата".

"I Am What I Am" превръща Гейнър в гей икона и бетонира статуса ѝ на феномен в поп културата. В края на 90-те, тя се подвизава и като актриса, участвайки в известни шоу програми, сред които The Wayans Bros, That '70s Show и Ally McBeal. По-късно играе и в представлението Smokey Joe’s Cafe на Бродуей, където доразвива огромния си талант и глас.

Шоуто на главната сцена на Exit 2014 година ще бъде най-блестящото от всички до момента, а Глория Гейнър ще превземе крепостта и сърцата на публиката както само една истинска кралица умее, уверяват организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички