Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Future Heroes се завръща в Sofia Sound Factory на 31 май


Future Heroes се завръща в Sofia Sound Factory на 31 май

4186

Метрополис ще посрещнат лятото в София с още едно издание на поредицата Future Heroes.

Събитието ще се състои в Sofia Sound Factory на 31 май.

След вихреното парти през март с участието на едни от най-горещите имена на съвременната електронна сцена - Sam Paganini, MiniCoolBoyz и Harvey McKay, Future Heroes продължава с още три бъдещи техно и хаус звезди.
 
Вечерта отново ще представи вече доказали се артисти, както и тепърва набиращи популярност техни последователи. За първи път в София ще блесне Julian Jeweil заедно с откритието на Свен Вет - Ilario Alicante, а зад пулта ще застане и българската гордост Timmo, вече забелязан от най-големите лейбъли и продуценти в света на електронната музика.

Future Heroes ще се завърне и в една от залите, които направиха поредицата емблематично за столичния клубен живот събитие - Sofia Sound Factory – завод за хладилна техника в индустриалната зона, който често става фабрика за добро настроение и незабравими партита.

Ilario Alicante от Ливорно, Италия, е само на 25, но името му вече стои до най-големите звезди, които се подвизават зад пулта на Cocoon по цял свят. За космическия му успех допринася фактът, че е едва на 15, когато пуска на най-големия фестивал за техно Time Warp, което го прави най-младия диджей в историята на грандиозното събитие. Следват участия из цяла Европа, Северна и Южна Америка, а с "Living Near Africa" EP, той печели сърцата на имена като Sven Väth, Ricardo Villalobos и Richie Hawtin. Както много продуценти преди него, той търси ново вдъхновение и го намира в Берлин - германската мека на електронната музика, който се превръща в негов дом и продуцентско студиото за четири години. Със своя лейбъл Deep Moves, Alicante добавя още един диамант към своята биография.

Julian Jeweil е френски диджей и продуцент с впечатляваща международна кариера. Мелодичният му техно стил пленява света още с първия му хит "Air Conditionné" (2007), който бързо се нарежда сред първите места по продажби в Beatport. Три години по-късно Julian се включва към два от най-престижните лейбъли – Cocoon (с "Color" EP) и Plus 8 Records ("Babou"). През годините следват още две EP-та с Plus 8, с лейбъла на Richie HawtinMinus, както и с Drumcode. Със своите участия из някои от най-престижните клубове и фестивали по света, Julian доказва, че е един от най-обещаващите артисти от техно сцената.

Третият участник във Future Heroes е роденият в Плевен Валери Иванов, познат като Timmo. Музикалният му талант блесва още на 14-годишна възраст, когато започва да композира музика. Интересът му към клубната ъндърграунд сцена се заражда, когато е на 16 и това веднага оказва влияние върху продукцията му. Първият му пробив в музикалната индустрия се случва през 2009, когато той и PHM печелят съзтезанието We Love и техният ремикс на "The Joker"на TRNSSTR е издаден от лейбъла на Timo GarciaBerwick Street. Кариерата на Timmo набира пълна скорост след като си колаборира с Robin Hirte и работи с топлейбъли като BluFin, Moonbeam Digital и Stereo Seven Plus. Неговата музика е подкрепяна и включвана в сетовете на Richie Hawtin, Popof, Marco V, Len Faki, Jon Rundell, Eric Entrena, Peter Gelderblom, Moonbeam и много други. Той е и единственият сред родните артисти, издавал за най-престижния техно лейбъл Drumcode.

Билети за събитието на промо цена от 22 лева се продават от касите на "Евентим" : http://www.eventim.bg/bg/bileti/metropolis-presents-future-heroes-sofia-sound-factory-303865/event.html

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/714576621927145/



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички