Специален транспорт от Пловдив за третото издание на Обичам 90-те


Специален транспорт от Пловдив за третото издание на Обичам 90-те

4272

По-малко от три седмици ни делят от партито "Обичам 90-те".

Както MySound.bg вече информира, то ще се състои в столичната зала "Фестивална" на 7 юни.

В афиша на събитието са едни от най-големите имена от миналото десетилетие:   East 17, E-Type, C-Block, Masterboy, DJ Azo и Miss Hot Tracks (Belgium).

Организаторите "Коко Eйджънси" и Радио Energy са се погрижили и за специален автобусен превоз за деветдесетарското парти в София за всички фенове от Пловдив. Цената на билета за превоза е 20 лв. в двете посоки и може да бъде закупен само в мрежата на Eventim.

Вече са в продажба и студентски пропуски с преференциална цена от 32 лв. Те могат да се възползват от отстъпката само срещу документ, доказващ статута им на студент. Организаторите са предвидили и групови билети. Срещу сумата от 105 лв. може да се закупи и пропуск за трима. Промоционалните цени важат до 6 юни. Редовната цена на билетите за концерта остава 50 лв.

Всички категории билети за "Обичам 90-те" могат да бъдат намерени в Eventim.bg и на касите в партньорските мрежи.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за третото издание -   на страницата във фейсбук "Обичам 90-те/I Love the 90's".

Както е известно, фестивалът отнесе два приза на годишните награди Eventex Awards 2013 в надпревара за Музикално събитие на годината със "Зелената песен на България", "Нашата любов – 35 години Сигнал", коледния концерт на Енио Мориконе и Horizon Festival 2013 и Събитие на публиката в конкуренция с над 70 номинирани концерта за Eventex Awards 2013.

Най-важният глас – този на публиката, отреди първо място за "Обичам 90-те".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички