Томас Томов е победителят в третия сезон на България търси талант


Томас Томов е победителят в третия сезон на България търси талант

2839

Третият сезон на "България търси талант" приключи с тричасово грандиозно шоу.

Томас Томов от Дупница  - известен и като Ромския Павароти, спечели титлата "Талант на България" и сумата от 60 000 лв., връчени му лично от Главния изпълнителен директор на bTV г-н Павел Станчев.

Близо 1 млн. зрители стискаха палци на своите фаворити по време на финалния епизод на шоуто - безспорен фаворит на младите зрители на възраст 18 – 34 г., като разликата със следващата в класацията телевизия е внушителните 118%. За втора поредна година в рамките на шоуто бе връчена и купата на "Уеб талант на България". Победителите този сезон са момчетата от Electra Crew.

Това, което остана скрито за зрителите, бе царящото зад сцената напрежение, обхванало екипа и участниците. Броени часове преди живото предаване токът в залата спря заради проливните дъждове. В този момент репетиращата своето изпъление Косара Цонева остана висяща на трапеца и се наложи екипът да я свали с помощта на кран. По време на репетицията друг претендент за титлата – Бехайдин Симеонов, едва се задържа на сцената, но бързата реакция на член от екипа предотврати сериозна травма. В същото време екипът на шоуто бе изправен пред предизвикателството да се справи с вълната желаещи да присъстват на финала, някои от които се бяха сдобили с фалшиви покани. Липсата на електричество изправи на нокти и стилистите и гримьорите, които трябваше да се справят с гримовете и костюмите на всички участници, жури и водеща само за час.

Въпреки тези и други трудности живото предаване мина по вода. Участниците се подкрепяха един друг зад сцената и се окуражаваха взаимно. В залата пък ги подкрепяха част от отпадналите участници в шоуто, сред които богинята на танца на пилон и любимка на Асен - Венелина Господинова, певецът Константин Кучев, футболният магьосник Велизар Бамбалов и други. Сред гостите в залата бяха Дидо от D2, Мартен и Вики Терзийска, Ивана, която взе участие във вече традиционната selfi-сесия на Есил Дюран, Георги Лозанов и съпругата му, Параскева Джукелова и Виктор Божинов, Веселин Калановски, Краси Радков, Богдана Петрова, Кристина Арабаджиева, Ивайло Донков и много други. Като "застъпници" на част от талантите се изказаха Вера Маринова, Свилен от Остава и други.

Събитията на и зад сцената, както и близо 4-месечната съвместна работа с участниците, провокира журито на надпреварата да се ангажира с развитието на талантите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички