Хиляди ярки хора се забавляваха на Фестивала на цветовете в София


Хиляди ярки хора се забавляваха на Фестивала на цветовете в София

3806

Фестивалът на цветовете събра хиляди пъстри хора, които отпразнуваха заедно най-дългия ден в годината и поставиха началото на лятото с музика, танци и цветове.

Както MySound.bg нееднокатно писа, първото издание на събитието се състоя на столичния стадион "Академик" през уикенда, вдъхновено от вдъхновено от индийската традиция Холи, отбелязваща победата на доброто над злото, новото начало, любовта и радостта от живота.

През целия ден въздухът на стадион "Академик" беше изпълнен с много музика, танци и палитра от цветове. Хиляди - млади и стари, близки и непознати, поставиха началото на лято 2014, следвайки старата индийска традиция.
 
Според нейната повеля, на всеки час посетителите бяха приканвани от артистите на сцената да хвърлят заедно във въздуха палитра от шарени прахове, което изпълни терена на стадиона с цветни облаци, сред които хората танцуваха и се забавляваха в продължение на девет часа.

На сцената се качиха Indivision, DJ Sash!, The Offenders, Ketaloco, DJ Danolite и Vida, а и българските поп изпълнителки Веси Бонева, Михаел Филева и Дивна. Водещ на събитието бе Don Eddy. Всички те се погрижиха музикалния ритъм на вечерта да държи на крак публиката, която не спря да танцува обагрена в експлозия от цветове.

Освен музикалните емоции, посетителите имаха възможността да видят изпълнения на индийски танци, да се изрисуват с къна по стар индийски обичай, да се потопят в тайните на сахаджа йога, да си купят ръчно изработени бижута и да вкусят едни от най-популярните и вкусни индийски храни.

Една от изненадите, която беше разкрита в деня на фестивала, е, че организаторите подготвят още две летни издания с подкрепата на общините в Пловдив и Бургас.

Проявата в морския град е планувана за 10 август, а Пловдив ще избухне в цвят на 13 септември. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички