Стотици поздравиха Дивна за Какво пък толкова


Стотици поздравиха Дивна за Какво пък толкова

2945

Часове след премиерата на видеото "Какво пък толкова", официалният профил на Дивна във Фейсбук генерира хиляди лайкове и стотици положителни коментари от страна на феновете ѝ.

Свежият трак и стилният клип бяха повод за множество комплименти – "Браво, Дивна! Поздравявам те, че си останала настрани от масово опошляване! Много свежо и различно! Желая от сърце УСПЕХ!", гласи един от най-категоричните коментари в социалната мрежа.
 
"Какво пък толкова" е по музика на Дивна, текстът е на Илия Григоров и Графа, а аранжиментът - на Графа. Топмузикантите от Акага също участват в проекта и това определено се харесва на феновете, които се изказват ласкаво за силния брас в песента. В авторския си сингъл Дивна успява пълноценно да разкрие вокалния си потенциал, красотата на гласа си и своя композиторски талант.
 
Идеята за парчето е на Дивна, като първоначално продуцентите ѝ от "Монте Мюзик" планират сингълът да излезе наесен, но след като Графа придава лятно звучене със свежия си аранжимент, концепцията се променя. Видеоклипът на режисьора Васил Стефанов допълва положителното настроение, което носи песента.

Стефанов снима за първи път Дивна и отразява промяната в нейната визия, излъчване и превръщането ѝ в очарователна млада дама.

Виж клипа на:

http://vbox7.com/play:52ec82e2c2

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички