Fedde Le Gand развя българското знаме на Cacao Beach


Fedde Le Gand развя българското знаме на Cacao Beach

4003

"Екслузивните дълги сетове на Solar Summer са есенцията на лятото и кулминацията по време на турнето ми. Това е най-добрата публика за един хаус диджей и с нетърпение чакам всяка следваща среща с българските си фенове!" заяви Fedde Le Gand на тръгване от Слънчев бряг.

Както MySound.bg нееднократно писа, той и Nicole Moudaber бяха звездите зад пулта на  Cacao Beach миналия уикенд.

Близо 6 000 души, неспирен прилив на енергия, хипнотично дарк техно от сърцето на Nicole Moudaber, динамична и еуфоричена ритмика, белязана с отличителния за Fedde Le Gand саунд, красотата на морския изгрев, сливане със силата на музиката – така накратко може да бъде описана фиестата във втория еуфоричен уикенд на Sollar Summer 2014.

Екзотичната  Nicole Moudaber покори сърцата на техно феновете с хипнотичното си и специфично звучене. Сетът ѝ стартира веднага след убедителното  представяне на Liubo Ursini и приключи в ранните утринни часове. Музикалното пътешествие с любимката на Carl Cox продължи малко повече от предвидените 6 часа, благодарение подкрепата и положителните вибрации, носещи се от публиката. Изгревът придаде логичен завършек на тази облечена в мистика вечер и остави феновете в очакване за появата на легендарния Fedde Le Gand.

След по-малко 24 часа във въздуха вече се усещаше емоционалната мощ на холандския диджей. Всеобхватна и прогресивно нарастваща, силата на музиката му заля брега на Cacao Beach и накара тълпата да танцува до сутринта. Ритъмът в синхрон с морето от движещите се динамично хора се засилваше с всеки изминал час, а Fedde улавяше перфектно настроението на феновете и ги зареждаше с още и още от траковете.  В кулминацията знаменитият гост развя българския флаг на фона на хиляди високо вдигнати ръце и чара на изгряващото слънце.

Събитието продължава още 4 уикенда със 7 партита. Флагманите на електронния саунд  Marco Carola и Armin Van Buuren форсират пулта (съответно) на 9 и 10 август.

Билетите за Solar Summer 2014 се продават в мрежата на Eventim.bg,  клуб "Ялта" и  клуб Сacao Beach.

Програма до края на фестивала:

15 август - Mark Knight (6 hours set)
16 августт - Jamie Jones, Shaun Reeves
22 август - Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
23 август  - Sandy Rivera, Sonny Fodera
29 август - Victor Calderone (6 hours set)

Снимки от Solar Summer 2014 - в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички