8-часово парти за 11-ия рожден ден на Cacao Beach на 8 август


8-часово парти за 11-ия рожден ден на Cacao Beach на 8 август

3244

Така актуалният клуб Cacao Beach в курортния комплекс Слънчев бряг ще отбележи 11-тия си рожден ден на 8 август със сет до изгрев слънце на любимия диджейски тандем DJ Tarkan и V-Sag.

Преди гостите пясъкът под краката ще бъде нажежен от DJ Bagerziev. Началото е точно в 23.00 ч. , а управата на заведението е подготвила някои изненади по случай рождения си ден. Една от най-предпочитаните дестинации на световните диджеи вече 11 години е домакин на най-щурите и запомнящи се електронни партита на българското Черноморие.

Създаденият през 2003 клуб бързо става една от емблемите на активните, млади и свободолюбиви хора, а именно тук, на плажа, започват развитието си много от родните диджеи и музиканти. DJ Tarkan (на снимката) и V-Sag не веднъж са определяли партитата си на Cacao като най-любими и с удоволствие приели поканата да бъдат домакини на рождения ден на клуба.

DJ Tarkan е известен с едни от най-дългите сетове, които винаги започват под звездите и завършват под силните слънчеви лъчи. Едва ли има друг световен диждей, който е прекосил България няколко пъти, обикаляйки клубове в над 8 града. Дългокосата фурия от Истанбул всъщност е роден във Франкфурт и още от малък играе с грамофона вкъщи. Започва кариерата си като радиодиджей, а съвсем скоро след това вече е резидент на най-големите клубове в Истанбул. Световната слава не закъснява и той е включен в траклистите на диджеи като Tiesto, Armin van Buuren, Sasha, Paul van Dyk, Roger Sanchez и др.

Младият диджей и продуцент Василис Сагонас, познат като V-Sag, идва от Лариса, Гърция. И той няма да пропътува тези 765 км до Cacao за първи път. През 2005 резултат от приятелството между V-Sag и DJ Tarkan е съвместният им лейбъл No Smoking Recordings. Двамата стартират кампания за разбирането на музиката "такава, каквато е". Те представят възможността хората да открият истинското значение на музиката – в най-чистата ѝ форма.

Освен самият клуб, тази година 11 лета празнува и Solar Summer, най-големият фестивал за електронна музика на Балканите. След 8-часовия рожден ден на 8 август следват и партитата на изключителния Marco Carola (9 август) и легендарния Armin Van Buuren (10 август). Очертава се много дълъг и неустоим парти уикенд.

Билетите за рождения ден на Cacao Beach са на цена 15 лв. в мрежата на Еventim в цялата страна. В деня на събитието входът ще бъде 15 лв. от 23.00 до 00.00 ч., а през остатъка на нощта – 20 лв.

Снимки от Solar Summer 2014 - в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички