Summer Jam: Белослава, Орлин Павлов и Любо Киров заедно в Бургас


Summer Jam: Белослава, Орлин Павлов и Любо Киров заедно в Бургас

4256

Белослава, Орлин Павлов и Любо Киров обещават на бургаската публика различно разделяне с лятото.

Тримата се събират да представят едни от емблематичните си песни, но с ново звучене в летния театър на 6 септември.

Summer Jam е е слънчевият летен формат, който събира елита на българския поп в един концертен спектакъл. Той е проект на композитора Живко Петров, който е създал нови аранжименти на най-известните им песни. Музикантите обещават наистина емоционално изживяване и признават, че бургаската публика е изключителна.

Концертът ще бъде разделен в три минирецитала, свързани помежду си с дуетни изпълнения.

Пръв ще излезе на сцената Орлин Павлов. Заедно с музикантите от J.P.3. той ще изпълни песента от филма "Живи легенди". Присъстващите ще чуят и дуета му c Белослава "Всяка година по същото време". Вокалистката пък ще представи три от най-новите си песни, които ще влязат в следващия ѝ албум.

Любо Киров също е подготвил изненади за публиката, която отново ще се наслади на неговите хитове "Мога", "Има ли цветя" и "Имам само теб". Като специален подарък за Бургас тримата са подготвили емблематичното парче "Оставаме" от култовия филм "Оркестър без име". Мелодията ще прозвучи за първи път в съвсем нов аранжимент.

Белослава ще зарадва феновете си не само с хитовете "Две луни" и "Слушай ме", а и с нови песни, които ще прозвучат на бургаска сцена за пръв път. Те са част от предстоящия ѝ албум "Времето за мен си ти", който трябва да е готов към края на годината. Три от парчетата имат своите видеоверсии, всяка от които заснета от различен режисьор. Досега по видеота към новия материал на Слава са работили режисьорите Васил Стефанов ("Времето за мен си ти"), Темелко Темелков ("Няма") и студентите фотографи от студио "Лампа", които направиха мейкингa на "Лятото зад ъгъла". Предстои в проекта да се включат Виктор Чучков и Иван Москов, с когото вокалистката реализира вече две видеа. Сред тях е и така популярният клип "Всяка година по същото време".

Компания на Белослава, Орлин и Любо на сцената ще правят знаковите Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов - Еко (бас) и Димитър Семов (ударни) с гости Ангел Дюлгеров (китара), Росен ЗахариевРоко (тромпет) и Елена Кокорска (беквокал). Изискан акустичен привкус ще добавят класическите музиканти от Арена квартет с първа цигулка Пламен Жекова, а горещия ритъм ще задава другият много специален гост – перкусионистът Калин Вельов.

Билетите за Summer Jam от 15 до 30 лв. (специална ВИП-зона на цени от 40 лв.) могат да се купят от мрежата на "Ивентим" и в интернет от www.eventim.bg.

Бургас се оказва градът, в който интернет покупките на пропуски са особено активни, затова е важно да знаете, че продажбата им онлайн ще бъде деактивирана два дни преди събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички