Метрополис изпращат лятото с GoodBye Summer Open Air в София


Метрополис изпращат лятото с GoodBye Summer Open Air в София

3258

Метрополис традиционно ще изпратят лятото с голямо дневно парти на открито, което ще се състои на 14 септември.

Този път GoodBye Summer Open Air ще се проведе в индустриалната зона на София – във вътрешния двор на Хладилния завод (ул. "Индустриална" 11).

Знаменитата организация продължава да води електронната култура в България напред, изграждайки събитието в традицията на най-добрите дневни градски фестивали за електронна музика в света – нестандартни локации, лежерна атмосфера и качествена актуална музика и забавления.

Хедлайнър на Good Bye Summer 2014 ще бъде един от най-влиятелните съвременни техно артисти в света - Alan Fitzpatrick. Диджеят, чиито петъци и съботи до 2017 са заети, ще се срещне с българската публика в неделния следобед и ще представи най-новата си продукция, както и глобалните хитове  "The Tetra", "In The Beginning", "Always Something For Nothing" и "Skeksis".

Един от ключовите артисти на гиганта Drumcode, записал издания и за авангардни лейбъли като My Favorite Robot на James Teej и Quartz Records на Paul Ritch, Fitzpatrick е известен с иновативния си поглед към техно музиката – енергичен, оригинален, дълбок и включващ разнообразни стилови влияния. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път - изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл, всичко, което Alan прави е с една цел: да държи дансинга във въздуха.

Какво по-добро от един урок по танцуване преди началото на учебната година? Изненадите далеч не са свършили, обещават организаторите на Good Bye Summer.

Билетите за събитието в предварителна продажба са по 12 лв. (100 суперпромо пропуска, които важат при влизане на партито преди 16.00 ч.) и 14 лева (500 билета, които важат при влизане на партито преди 16.00 часа).

На самото събитие пропуските ще се продават на цена 16 лева (преди 16.00 часа), 20 лева (преди 19.00 часа) и 30 лева (след 19.00 часа).

Специалното ценообразуване Metropolis обясняват с желанието си да поощрят публиката да изживее GoodBye Summer Open Air като 12-часов парти маратон – цялостно и подобаващо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички