Суинг зад Народната библиотека за последно това лято


Суинг зад Народната библиотека за последно това лято

5628

Летният сезон за Smugglers Swing Club е вече към края си.

Винтидж пикникът на The Smugglers Collective ще събере за последен път това лято почитателите на винтидж музиката и модата зад Националната библиотека в 15.00 ч. утре, 6 септември.

Финалното за сезона събитие от лятната поредица на Smugglers Swing Club ще се проведе отново в  прекрасната лятна градина на Once Upon A Time... Biblioteka. Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе посетителите си в Златната ера на суинга и рок-ен-рола за  следобед, изпълнен с много музика, танци, ретро щандове и прохладни коктейли.

Посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от суинг, джаз, рок-ен-рол, рокабили и дуу-уоп музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от диджеите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи и традиционния винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд с ефектна ретро прическа и грим.

На традиционния базар посетителите ще могат да разгледат множество щандове с ретро аксесоари, бижута и дрехи на над 20 столични бутици и винтидж марки или да хапнат от вкусните къпкейкове на Take A Cake.

А всички, желаещи да се впуснат във вихъра на танца, ще могат да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston уъркшоп, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

За повече подробности около събитието, както и за музикално и модно вдъхновение, следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1469948299920545/

Входът за Smugglers Swing Club е напълно свободен. Събитието е достъпно за домашни любимци при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината.

Винтидж пикникът ще завърши с афтърпарти в столичния клуб Backyard (ул. "Шишман" 22), диджеите The Smugglers Collective ще миксират хитове от 40-те години до днес до ранните часове.

Събитието се осъществява с разхлаждащата подкрепа на Somersby.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички