Три групи и яки селектори за юбилея на предаването Shuffle


Три групи и яки селектори за юбилея на предаването Shuffle

4594

Онлайн радиопредаването Shuffle музика без ограничения ще отпразнува своя 30-ти брой с концерт– парти, организрано съвместно с един от най-авторитетните клубове за жива музика в България – "Terminal 1".

Събитието ще се състои на 12 септември, петък, като празничната вечер започва в 21.00 ч.

Публиката ще може да чуе на живо три от най-обещаващите и актуални български банди - новата надежда за качествена алтернативна музика у нас: Jeremy?, както и откритието на миналия клубен сезон – колоритните RaJa & The Band. За първи път на сцената в този клуб ще забият и момчетата от обещаващия електро-индъстриъл проект Apemen, които ще представят най-новите си парчета от предстоящото им да излезе през есента дебютно EP.

За доброто настроение - с много музика и без стилови рамки, ще се погрижат познатите с доказания си подбор селектори: ShakerMaker, Krassi Moskov (Z-Rock), Vajarov & Paci Pac Pac, GingerHead, DJ Strange Affection, Soregashi и Criteria& Al Nik (Fruit Sessions).

В петъчната вечер вратите на клуба ще отворят в 21.00 ч. направо с част от селекторите, а концертната програма ще започне в 22.30 ч. С няколко музикални паузи, сценичните изяви ще продължат поне три часа след полунощ.

Билетите са на символичната цена от 5 лв. и ще се продават само на място на входа на "Терминал 1".

Shuffle е предаване за музика без ограничения, отличаващо с представяне на нова продукция както на утвърдени, така и на по-непознати групи и изпълнители от цял свят и  от България. Всяка седмица има актуални гости, в някои от изданията включват и гост-водещи, както и акустични изпълнения на български групи. Всяка седмица след четвъртък в 18.00 ч. шоуто може да се слуша по всяко време и навсякъде на интернет адрес: http://www.mixcloud.com/shuffleshow/

За повече от 6 месеца активен живот, Shuffle покани над 40 актуални български музиканти, журналисти и културни личности и беше слушано близо 6 000 пъти от меломани по цял свят. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички