Любо Киров разваля купона на кандидатите за X Factor


Любо Киров разваля купона на кандидатите за X Factor

3400

Вълнуващите емоции от прослушванията на живо в X Factor ще отстъпят място на изтощителните и много по-стресови тренировъчни лагери в поредния епизод на предаването, който ще бъде излъчен от Нова в 22.00 ч. на 30 септември, вторник.

116 таланта се изправят пред 96 часа стрес, серия от физически и психически предизвикателства и моменти на пълна радост и тотално отчаяние.

За първи път в историята на X Factor България изтощителният тренировъчен маратон ще започне повече от неочаквано – с подарък от журито. Купон в столичен клуб ще бъде изненадата за кандидатите за слава. Докато партито е в разгара си обаче, появата на Любо Киров рязко ще смени настроението. Той ще се появи точно в полунощ, за да предизвика кандидатите в поредната музикална битка. Те ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство и ще получат своите 30 секунди слава на клубната сцена – точно за 30 секунди участниците ще трябва да покажат най-доброто от себе си. В акапелно изпълнение мъжете ще представят песен на Бруно Марс, а жените – на Емели Санде. Така от парти атмосферата кандидатите ще попаднат в истинско музикалното училище.

"Идеята е да видим как се справят под стрес и напрежение, като тук ще се открои и тяхната съобразителност”, коментира изпълнителят на "Мога".

И докато Любо Киров ще развали партито на кандидатите, именно тяхна постъпка ще трогне журито и дори ще разплаче Саня. Музикалните таланти ще покажат, че без значение амбицията за победа, феърплеят остава на първо място.

В критичен момент, когато най-притеснителният участник ще се окаже в безизходица, той ще получи моралната подкрепа на всички присъстващи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички