Виж кой спечели пропуск за откриването на Queen Platinium


Виж кой спечели пропуск за откриването на Queen Platinium

3838

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението бе по покана на нашите приятели от Queen Platinium Club. Както е известно, най-новият клуб в София отваря гръмко със специално парти утре, 1 ноември.

Цели четирима от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса

Как се нарича тематичната вечер, с която ще бъде открит Queen Platinum Club?

Правилното е: Hоuse Gangsters.

Честито на Георги Тотев, Симона Николова, Цветозар Черкезов и Бони Генова.

Те ще имат удоволствието да купонясат на партито, тематично наречено Hоuse Gangsters, чийто хедлайнър ще бъде Jimi Jules. Швейцарският диджей, музикант и продуцент нашумя  с ремикса на хита "Pushing On" това лято.

Още едно голямо име бе добавено в афиша на клуба за ноември. Един от най-нашумелите диджеи в света през 90-те години и любимец на родната публика -  DJ Sash, пристига за тематичното парти Retro QueenНебезизвестният български диджей Marti G. ще бъде съпорт на госта от Германия.

Queen Platinum дава сериозна заявка да бъде новата гореща точка на София, публкувайки амбициозната си стартова програма за ноември, в която се открояват няколко тематични партита за феновете на хаус, минимъл, техно и EDM музиката: техно партитата в клуба ще бъдат под надслов Bassline Nights, привържениците на хауса ще имат няколко повода в месеца да посетят Queen Platinum по време на т.нар. Hоuse Gangsters Nights, We Love House Nights и Versus Hоuse Nights, любопитни са и екзотичните Banana Nights с акцент латино хаус.

Четвъртъците в Queen Platinum ще бъдат посветени на живата музика заедно с лайв бенда на клуба – Queen’s Live Band, и известни  български изпълнители.

Не на последно място е и обещанието на управата на заведението да създава неповторима парти атмосфера и забавление благодарение на LED екрани в основната зала, воал от падащо осветление, специални пироефекти, атрактивни танцьори и екип, преобразяващи клуба в изкушаваща нощна денс локация.

Повече информация - на:
www.facebook.com/QueenPlatinumOfficial 

Междувременно все още може да тестваш късмета си за безплатен пропуск за сета на Фери Корстен (Ferry Corsten)

Виж как ТУК!

Успех на всички!

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички