Рут Колева Тук с теб


Рут Колева Тук с теб

4197

Рут Колева ще представи най-новото си парче - "Тук с теб", и видеото към него  ексклузивно в Sofa Live Club.

Концертът е от 23.00 ч. тази събота, 8 ноември.

Парчето ще бъде изпълнено за първи път с лайв бенд. Музикантите, които ще подкрепят певицата, са Стоян Джаферов – китара, Филип Александров – клавишни, Светослав Неделчев – бас и Деян Драгиев – барабани.

"Тук с теб" дава начало на инициатива, която Рут прегръща с огромно желание, а именно - да предоставя възможността на млади изпълнители да застават редом до нея на големите сцени и да черпят енергия от "любимата ѝ публика". Идеята стартира от сцената на Sofia Live Club, а пътят ѝ предстои да предизвика интерес у все повече млади и талантливи творци.

Песента е първи сингъл от предстоящия албум на певицата, дело на CTP Records & Freak Collective. Той предстои да излезе  през февруари 2015. Както MySound.bg вече съобщи, видеото към "Тук с теб" е дело на Виктор Иванов и с много загадъчност представя другата страна на Рут Колева.

Специален гост ще бъде Missher. Младата красавица отскоро се изявява като хип-хоп певица, но от доста време насам сцената не ѝ е чужда. Занимава се професионално с танци от 2008 до сега и е член на най-популярния модерен балет у нас – балет Nova. Missher представи пред публика първото си авторско парче "Нещо лично" -  успешна колаборация с Alex P., през септември

Зад пулта в Sofia Live Club ще застане небезизвестният диджей ParagraFF_22.

Билети на място в клуба на цена от 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички