Sunsay (5 Nizza) с втора дата в Терминал 1 - 13 ноември


Sunsay (5 Nizza) с втора дата в Терминал 1 - 13 ноември

4260

Първото посещение на единия от членовете на 5'Nizza и новата му група очаквано предизвика голям интерес сред българската публика.

Билетите за първия концерт на Sunsay - на 12 ноември, сряда, са почти изчерпани, което наложи назначаване на още една дата, обясняват организаторите.

Мениджмънтът на Sunsay потвърди събитието. Така, на 12 и 13 ноември, украинско-руската фюжън-реге-фънк формация ще изнесе две поредни шоута в столичния клуб "Терминал 1", който е и организатор на шоуто, с подкрепата на Bushmills.

Андрей Запорожец (Sun) пристига в България с още петима музиканти, с които оформят състава на Sunsay - Андрей Кобылянский (акустична китара), Костя Чалых (електрическа китара), Роман Кучеренко (бас), Сергей Балалаев (барабани) и Сергей Клевенский (духови инструменти). Бандата ще представи песни от своите пет албума, включително и от най-новия, наречен "V" (2014). Sunsay обещават да чуем на живо в София и немалко от творчеството на самите 5'Nizza.

Yoko, Zafayh и Sensei са избрани да подкрепят първите два концерта на гостите у нас. Изпълнителите са познати от самостоятелните си проекти и участието си в групи като Root Souljah, Roots Rocket Band, The Top Stoppers, Stick Insect, DiS и др. Освен това, комбинацията от тримата е популярна с песента "Слънце мое" (https://www.youtube.com/watch?v=QoR47UyEykE), която освен че възпява носталгията по лятото, се превърна и в химн на кампанията "Да спасим Иракли" и много други природозащитни акции. Йоко, Зафиров и Сенсей през последните години излизат изключително рядко заедно на сцена, като последното им участие е през 2012, така че това е една от малкото възможности да се чуе тяхното съвместно творчество на живо. В "Терминал 1" тримата фронтмени ще бъдат в компанията на група от инструменталисти. В паузите извън лайв сетовете, както и преди и след тях, музиката ще подбира Selector Lazy Face.

Билети за двата концерта се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 35 лв. предварително и 40 лв. на самата дата и място. Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Терминал 1", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските и за двете шоута е ограничен до 400, като за 12 ноември бройката е почти изчерпана - в тази връзка - препоръчва се предварителното им закупуване!

5Nizza – "Soldat"
http://www.youtube.com/watch?v=n8ukBgJX2tw

SunSay & John Forté - "Wind Song"
http://www.youtube.com/watch?v=F3E7sQS_0l4

Sunsay – "Долетим"
http://www.youtube.com/watch?v=fyUm-W95aG8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички