Фортисимо Фамилия разказва Рицарска история


Фортисимо Фамилия разказва Рицарска история

4170

Музиката и словото се събират на сцената в столичната зала "България" на 29 ноември (събота) от 19.00 ч., за да ни срещнат със знаменития идалго Дон Кихот (Деян Донков) и верния му оръженосец Санчо Панса (Ангел Ковачев).

Разбира се, и с любимата на Рицаря на печалния образ Дулсинея дел Тобосо (Михаела Филева), както и със съпругата на СанчоТереса Панса (Илиана Коджабашева).

Под палката на Максим Ешкенази оркестърът на Софийската филхармония ще представи третия концерт от поредицата на "Фортисимо Фамилия" за младежката публика. След успеха на Love Story и "Пълнолуние" екипът на "Фортисимо Фамилия" отново предизвиква тийнейджърите. Максим Ешкенази заедно с водещи български актьори и талантливи музиканти ще поведат младите хора на пътешествие в света на музиката.

На сцената поезията и класическата музика ще си подадат ръка, за да трогнат, развълнуват, разсмеят и пленят публиката с историята за храбрия идалго, готов да умре в името на един по-справедлив свят. Музика от различни стилове и епохи ще допълва, оцветява, подчертава безсмъртните слова на Мигел де Сервантес.

С участието на: Деян Донков, Илиана Коджабашева, Ангел Ковачев, Михаела Филева, Максим Ешкенази и музикантите от Софийската филхармония. Сценарист: Александър Чобанов.

Увлекателната история на испанския писател отново оживява, но този път по нов и предизвикателен начин, който представя безсмъртното произведение интерактивно, далеч от училищната риторика. А как Максим Ешкенази смесва безсмъртните шедьоври на Николай Римски-Корсаков, Мануел де Файя, Рахманинов с музикалните композиции на Ангел Ковачев и най-новата песен на Михаела Филева, ще стане ясно в зала "България" тази събота от 19.00 часа.

"Фортисимо Фамилия" е програма на Максим Ешкенази, подкрепена от фондация "Америка за България".

Билети на касата в зала "България", улица "Аксаков" No 1 и онлайн на www.ticketplus.bg, телефон за резервации: 02 987 76 56,

Работно време на касата: 09.00 – 20.00 ч. (всеки ден)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички