По-добри!


По-добри!

3873

Първата българска коледна денс песен - "По-добри", е съвместно дело на DJ Rossko и Ели Раданова.

"Парчето е за всички, които искат да бъдат по-добри не само по Коледа", споделят изпълнителите. "По-добри" носи много позитивизъм и предава вълнението от очакването на празника. Амбициозният клип проследява историята на това как всяко добро се предава напред и заразява останалите. Любо Цанков е режисьор и сценарист на видеото. "По-добри" е дебютен проект за лейбъла Med & Limon. Музиката и аранжиментът са на Rossko и Алекс Нушев по текст на Катя Маринова, а вълшебният квартет е изсвирен от дамите от Стрингс.

https://www.youtube.com/watch?v=xc3ylrk4GvI

"Сподели Коледа" е новата песен на рокаджията Тома, посветена на топлите празници в края на годината. Както се изразява и самият вокалист: "Проектът е изцяло акустичен, с две думи: сгряващ глас и нежни китари в лицето на много близки за мен приятели музиканти – Бисер Иванов, Георги Янев, Темелко ТемелковТоми и, разбира се, Иван Попов Ванката". "Записите се случиха буквално за два дни, като през цялото време в студиото цареше изключително позитивна и приятелска атмосфера, която ще видите и усетите в клипа!", уверява музикантът. Видеото всъщност представлява мейкинг на случилото се в звукозаписното студио, като зад камерата е Петър Димитров – Братовчеда, а по монтажа, заедно с Тома работи и небезизвестният Живодар Димитров Дарко. Изкусният, лек саунд на парчето е дело на Димитър Йорданов, Христо Добрев и Илия Ранков. След успеха на предишния си сингъл "Парашут", певецът решава да намали оборотите и да сподели с хората магията на коледните празници, призовавайки да бъдем добри и да споделяме щастието именно днес, с близки, приятели, роднини и дори със самотните хора на улицата, за които празник също има - както пише и в текста, чийто автор е самият той. Като подарък за феновете музикантите  пуснаха "Сподели Коледа" за безплатен даунлоуд от профила им в SoundCloud (https://soundcloud.com/tomabulgaria).

https://www.youtube.com/watch?v=EkrFbNAFsjM

Седмица преди коледните празници младата поп певица Александра Александрова издаде видеосингъла "Духът на Коледа". Музикален продуцент е композиторът Алекс Нушев, текстът е на самата изпълнителка. Режисьор на клипа е Анислав Върколашки Avart. Кадрите са решени именно в духа на Коледа и разказват история за доброто и за любовта. В "Духът на Коледа" Александра си партнира с две очарователни дами – 7-годишната Валя и нейната майка Меги Нушева. Освен това във видеото участва и приятелят на Александра - Тодор Тодоров. Както Алекс Нушев се шегува: "Направихме си едно семейно видео". "Идеята за песента се роди точно преди месец. Пиехме си вино и то пред една камина", сподели Нушев. Александра от своя страна разказва: "Преди три години на Бъдни вечер имах страхотно коледно вдъхновение и на хвърчащ лист написах текст, който никога не предполагах, че ще стане песен. На всяко нещо му идва времето".
     
Това не е първият съвместен проект за двамата. В края на миналата година Александра дебютира с видеосингъла "Ренесансово момиче", чиято музика и аранжимент са отново на Алекс Нушев.

А с какво още ще ни изненадат двамата, предстои да разберем през Новата 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=O4A4TtwHQU0

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички