Top 100 DJs World Tour ще мине през София


Top 100 DJs World Tour ще мине през София

3219

Най-слушаните диджеи за изминалата 2014 според класацията DJ MAG TOP 100 се събират в София на 27 февруари.

За първи път на една сцена и в едно шоу ще присъстват имена като Hardwell, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano. Без подгряващи артисти шоуто стартира точно в 21.00 ч. в зала "Арена Армеец".

Концепцията е изцяло нова и е дело на продуцентите на Armin Only Intense, разпродало същата зала през 2014. "Всъщност в България ще дойде може би най-добрият възможен лайн- ъп, тъй като големите имена обикновено не искат да делят една сцена", споделя Дейвид Вагмекър, директор на продукцията. "Тук ще се случи най-вече заради желанието на Hardwell да върне жеста към клуб "Ялта", които му повярваха още преди 4 години и му помогнаха да се развие като артист, както и заради любовта на Fedde Le Grand към българската публика. Какво да очаквате? Представете си Tomorrowland или Ultra Music Festival,събрани в 6 часа", допълва той.

Hardwell (на снимката) стана нскоро диджей N 1 за втора поредна година в чарта на DJ MAG Top 100 (официалната класация за най-добрите диджеи и клубове в света). Така той започна да настига имена като Armin van Buuren и Tiesto. Хедлайнър е на всички големи фестивали за електронна музика, а сетовете му са слушани от милиони по света. Освен него, зад пулта на огромната сцена в "Арена Армеец" ще се изявят Fedde Le Grand и дуото Sunnery James & Ryan Marciano.

Билети - в мрежата на Eventim.bg и в клуб "Ялта".

Първите 1 000 са на цена само 40 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички