В Bar Dak на музика и литературно четене


В Bar Dak на музика и литературно четене

3813

Александър Шпатов и Иван Димитров ще поговорят за София, барове и литература от позицията на автори на книги за столицата (едната е факт, другата предстои да бъде издадена), в Bar Dak от 20.00 ч. на 12 януари, понеделник.

После двамата ще почетат от #НаЖивоОтСофия, а Иван ще посвири на китара и loop station накрая.

Александър Шпатов е роден в Окръжна болница. Учил е в Младост и Северното крило на Ректората. Живее зад Орлов мост. Първия си сборник "Бележки под линия" (2005) издава, когато е на 20. Следват "Разкази под линия" (2008) и "Календар с разкази" (2011), а сега вече е факт и най-новият му проект #НаЖивоОтСофия (2014). Когато не пише, не пие бира с приятели и не яде принцеси на Славейков, работи точно над гръмналия миналата година китайски ресторант, който е вдъхновил един от разказите в новата му книга.

Иван Димитров е автор на няколко книги и пиеси, организатор на четения и концерти, бивш барман и настоящ човек. Следващата книга, която ще публикува, е роман за София със заглавие "Софийски дует". От години не свири в групи, но отскоро се върна в сферата на музиката, въоръжен с loop station и с идеята за проект от един човек.

Bar Dak е на ул. "Московска" 3 А в столицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички