Carl Cox и Jon Rundell зад пулта в Зимния дворец през април


Carl Cox и Jon Rundell зад пулта в Зимния дворец през април

3482

Абсолютният фаворит на българската публика, който все още държи двата рекорда за най-многобройна публика на електронно парти в София и на Cacao Beach - Carl Cox (на снимката), ще запише в историята поредното си легендарно участие у нас , което ще се състои отново в столичния Зимен дворец на спорта на 30 април.

Този път организаторите от Metropolis водят за първи път в България и управляващия директор на неговия лейбъл Intec - Jon Rundell.

Вече над 4 500 са потвърдили присъствието си в социалните мрежи – доказателство за изключителната любов на българската публика към легендарния британски диджей.

Carl Cox е в голямата игра от юношеските си години. Той е музикален посланик и ветеран на ейсид хауса, както и легенда на техно сцената. Най-голямата му страст е правенето на музика и празнуването на самия живот. Още от своя дебют с груув, хип-хоп и електро звученето и първия си хит "I Want You", през създаването на лейбъла Intec Records и радиошоуто му Global Radio, слушано от над 16 милиона хора от целия свят, Шоколадовият Буда печели верни фенове с уникалната си визия и идеи за постоянно развитие на електронната музика.

За предстоящото си участие у нас той пристига с Jon Rundell  - негов партньор в издаването на най-интересното в света на електронната музика. Иноватор и визионер, Rundell постоянно пуска нови и свежи рилийзи за Intec, Pornographic, Suara, MB Electronics и Rawthentic и всяко от EP-тата му намира място в Топ 20. Едновременно с това поддържа и своя лейбъл Etch, резултат от искреното му желание да покаже музиката си на света и да популяризира тракове, в които наистина вижда потенциал.

Не е никак чудно, че самият Car Cox твърди, че няма по-подходяща подгрявка за неговия сет от Rundell. Е, определено ще можем и лично да се убедим в това!

Промоционалните и ВИП-билетите за събитието ще бъдат пуснати в продажба тази сряда – 14 януари, в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички