Британският диджей Sam Young с втори сет в :PM Club


Британският диджей Sam Young с втори сет в :PM Club

3792

Eдин от любимците на артистичните и модни среди в ЛондонDJ Sam Young, който взриви публиката в столичния :PM Club през ноември, подготвя повторно гостуване в София на 16 януари.

Британският топдиджей и продуцент, неизменна част от най-бляскавите и престижни събития по света и предпочитано име на частните партита на Джордж Клуни, Наоми Кембъл, Джъстин Тимбърлейк, Елтън Джон и английското кралско семейство, пристига за ново наелектризиращо парти, а заедно с него ще избухнат и резидентите на заведението DJ Vasquez, DJ Steven и DJ Angelo.

Sam Young е първият артист, на когото два пъти е присъждана наградата Best DJ на London Club Аnd Bar Awards през 2007 и 2010. Еднакво уверен в стилен костюм и вратовръзка на поредното светско събитие или зад пултовете на лондонските ъндърграунд клубове, британецът носи впечатляващо познание в различни музикални жанрове, а стилът му винаги е покачващ адреналина.

В началото на декември 2014, наред с участията му в редица международни събития, Sam Young е поканен за официален диджей на афтърпартито на световната премиера на The Hobbit: The Battle Of The Five Armies в Лондон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички