Кастингите за България търси талант стартират на 17 януари


Кастингите за България търси талант стартират на 17 януари

3148

"България търси талант" се завръща с четвърти сезон по bTV през пролетта.

Предаването, което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010, пролетта на 2012 и пролетта на 2014, ще предложи много забавление и позитивни емоции в праймтайма на медията и тази пролет, уверяват от продуцентския екип.

Предварителните кастинги започват от 9.00 часа на 17 и 18 януари успоредно във Варна (интерхотел "Черно море") и Пловдив (парк-хотел "Санкт Петербург"). На 24 и 25 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище "Надежда 1869"). В столицата кастингите ще се проведат в три дни последователни дни – от 23 до 25 януари в НДК, зала 12. За участие могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg, но дори и да не са успели да го направят, няма да бъдат върнати. Местата и часовете за провеждане на кастингите ще бъдат обявени допълнително.  

Продуцент е bTV, изпълнителен продуцент на четвъртия сезон на "България търси талант" е "Седем осми".

Предаването е по лиценз на FremantleMedia и формата Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички