Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Кастингите за България търси талант стартираха от Варна и Пловдив


Кастингите за България търси талант стартираха от Варна и Пловдив

3807

Изминалият уикенд във Варна и Пловдив мина под знака на предварителните кастинги за поредното издание на "България търси талант".

Прослушванията започнаха в 9.00 часа на 17 и 18 януари успоредно във Варна (интерхотел "Черно море") и Пловдив (парк-хотел "Санкт Петербург") и продължиха до късните часове.

Наред с таланти, родени в България, имаше и такива, които идват от Русия, Сирия и САЩ. Едни от най-младите кандидати до този момент са група деца на възраст 5 години, които се явиха на прослушването във Варна. Наред с напълно нови кандидати, имаше и такива, които за пореден път се явяват в шоуто. Участниците от ансамбъл Чудесия например стигнаха до финалите във втория сезон на "България търси талант" и финалистите и носители на приза WEB талант в третия сезон на шоуто – Electra Crew. Стотици танцьори, певци, бийтбоксъри, акорбати, магове, поети, любители на бойните изкуства, самоуки таланти и ексцентрични творци демонстрираха своите изпълнения пред екипите на шоуто. 67-годишна жена изпълни авторска хумористична песен, посветена на известен политик, 76-годишна дама, популярна в музикалните среди, се качи на сцената, за да даде пример на своите две внучки, че невъзможни неща няма.  

По време на кастингите във Варна един бийтбоксър и двама гайдари взеха решение освен поотделно, да се явят и заедно. Случайното им запознанство доведе до печеливша формула, която изненада приятно екипа на предаването. Най-младият кандидат е на 4 години с "професионален едногодишен опит", а най-възрастният е гайдар на 83, който може да се похвали и със създаването на уникална гайда.

Четвъртият сезон на шоуто ще предложи на зрителите успешна и отработена формула, а именно четиричленно жури и 12 финалистии, но екипът подготвя и нови елемнти, които да направят предизвикателството пред участници и зрители още по-голямо. Това разкри изпълнителният продуцент на четвъртия сезон на шоуто Евгени Димитров – Маестрото.

Екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище "Надежда 1869") на 24 и 25 януари.

Предварителните кастинги ще се проведат в три последователни дни в столицата – в зала 12 на НДК от 23 до 25 януари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички