Diapason Records навърши 18


Diapason Records навърши 18

3206

На днешния ден компанията Diapason Records навършва 18 години от създаването си.

За това време фирмата е успяла да се наложи като една от водещите на музикалния пазар в България. Компанията, създадена от г-н Ненчо Касъмов, има съществена заслуга за създаването на едни от най-ярките звезди в жанровете поп-фолк и фолклор. Освен това може да се похвали с организирането на редица концертни изяви на артистите от собствения си каталог, а също така и на големите балкански звезди в и извън границите на държавата ни.

Днес Diapason Records продължава да продуцира някои от най-големите имена в поп-фолка, но дава шанс и на редица млади изпълнители. В каталога на компанията понастоящем са Тони Стораро, Азис, Теодора, Кондьо, Ерик, Славена, Анна, Мира, Веселина, Ашли, Гергана Димова, Наско Терзиев, Кристина, Александра и други.

Компанията отделя голямо внимание и на стойностни изпълнители в жанра фолклор и застава като продуцент зад големи имена като Румяна Попова и Гуна Иванова.  Паралелно с тях Diapason Records има в каталога си и много млади изпълнители на народна музика - Дения Пенчева, Яна Добрева, Мила Рангелова, Велизар Илиев, Ива и Велислава Костадинови, Дафина Димитрова, Емилия Стрехина и други.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички