Видимо доволни отвя конкуренцията на 359 Hip-hop Awards 2015


Видимо доволни отвя конкуренцията на 359 Hip-hop Awards 2015

4304

Точно месец преди концерта на Мария Илиева "Играя стилно" в Sofia Event Center на 5 март, мегахитът на певицата и Криско "Видимо доволни" се превърна в големия победител на третите годишни 359 Hip-hop Awards – единствените награди за българска хип-хоп и ар-ен-би музика.

На бляскавата церемония в зала 3 на НДК снощи Мария Илиева получи призовете за "Песен на годината", "Най-успешна колаборация с изпълнител от друг стил" и специалните награди на Vbox7.com за най-гледан, харесван, коментиран и споделян хип-хоп клип и The Voice TV за най-излъчван български видеоклип в ефира на медията. В допълнение режисьорът на "Видимо доволни", Павлин Иванов Bashmotion, бе обявен за най-добър режисьор за трета поредна година. Лятното турне на Coca-Cola - Happy Energy Tour, в което Криско и Мария Илиева взеха участие, бе определено за "Най-добро хип-хоп турне на 2014".

Певицата съжали, че Криско е извън България в момента, но не спести благодарността и комплиментите си за таланта и високия му професионализъм. Както MySound.bg вече писа, Криско е автор на музиката, текста и аранжимента на "Видимо доволни", а песента е копродукция между Krisko Beats и Stereo Room. На церемонията снощи Мария Илиева бе в компанията на Криста, Dexter, Bashmotion, Атанас Колев. При получаването на наградите Мария подчерта, че фактът, че номинациите тази година във всички категории са толкова силни, говори единствено за високо качество на съвременната българска хип-хоп продукция. Певицата спомена и пионерите на стила у нас и ценния им принос в полагането на основите на един от най-слушаните жанрове музика в България в момента. По време на церемонията певицата разказа за подготовката на големия ѝ концерт "Играя стилно". Тя разкри, че подготвя два нови сингъла, чиято премиера ще е тогава, а единият от тях е дуетен. На сцената до нея щe бъдат някои от най-добрите български музиканти, а гост-изпълнителите ще са сред най-обичаните имена на родната сцена.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на Eventim:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/maria-ilieva-igra-stilno-sofi-sofia-event-center-paradise-mall-386712/event.html

Бляскавата церемония събра над 400 представители на музикалния бизнес и близо 900 фенове. Шоуто започна с невероятен светлинно-музикален спектакъл на 100 Кила, Големия и Дичо. Именно 100 Кила отнесе и една от най-престижните награди  - "Рапър на годината", с което статуетките му в тази категория стават 3. Не по-малко впечатляващо бе и изпълнениeто на Сантра и  Pavell & Venci Venc. Сантра бе отличена като най-добра ар-ен-би певица и като най-стилна изпълнителка, а при мъжете най-добър ар-ен-би артист стана VenZy, а най-стилен - 100 Кила.

Най-голямото вълнение сред номинираните бе в категория "Дебют на годината". Там изненадващо победителите са двама с равен брой гласове – невероятните  Прея и 5 Стотака. Ицо Хазарта спечели за най-добро MC, което буквално взриви залата и всички гости станаха да аплодират победителя.

По традиция и тази година на наградите имаше специален гост-изпълнител. Blackstreet забиха емблематичната си песен "No Diggity". След края на церемонията партито се пренесе в клуб "Ялта", където всички победители се забавляваха, а тримата от Ъпсурт направиха своя дебют на сцената в емблематичното заведение.

Снимка: Лилия Йотова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички