Smugglers Swing Club с лайв трибют на Big Bad Voodoo Daddy


Smugglers Swing Club с лайв трибют на Big Bad Voodoo Daddy

4408

Първото издание на парти поредицата Smugglers Swing Club за 2015 ще отдаде почит на една от най-влиятелните съвременни суинг групи - Big Bad Voodoo Daddy.

The Smugglers Collective канят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където на 21 февруари за пореден път ще се отвори порталът към ерата на суинг, джаз, рок-ен-рол и електро суинг музиката. Освен експлозивна селекция, за атмосферата ще допринесе и ексклузивно лайв изпълнение.

Специален гост на събитието ще са момчетата от Swing Revival Collective, една от най-новите и интересни формации на българската суинг сцена. В проекта (на снимката) са членове на бандите Train Station, KGB, Уикеда, Ginger Groove и Мерудия, събрани от любовта си към суинг ривайвъл и джъмп блус направленията. Специално за Smugglers Swing Club групата е подготвила лайв трибют на кръстниците на съвременната суинг музика, а именно Big Bad Voodoo Daddy. По време на концерта феновете ще могат да чуят в изпълнение на живо над 20 хита на бандата от Калифорния, обхождащи цялата й дискография от 1994 до днес. Песните на Big Bad Voodoo Daddy са сред най-популярните и харесвани парчета сред всички любители на суинг музиката, ето защо изпълнението им на живо, дори под формата на трибют, е нещо, което не трябва да се пропуска, уверяват организаторите.

Музикалната селекция на диджеите от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club - противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки, и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуалните суинг, рок-ен-рол и електро суинг хитове.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време в 21.00 ч., а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22.00 часа.

По време на проявата за една незабравима вечер ще се върнем в златните години на съвременната суинг музика, декадентските танци, гангстерите и очарователните flapper момичета. На станалия вече традиционен автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа. Гостите на суинг клуба ще могат да увековечат парти атмосферата в тематичния photo corner. Smugglers Swing Club крие и още много изненади. Елате и се уверете сами, приканиха организаторите.

Билетите за Smugglers Swing Club са на цена от 12 лв. само на входа на заведението в деня на събитието.

От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Изявите им целят да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, културата и начина на забавление, поднесени с модерен привкус. Културата, с която е свързана тази музика, мирогледът, който проповядва, се оказват не е просто сянка на и от миналото. Те са видимо налични и желани и в настоящето и Smugglers Swing Club се грижи за това тяхното присъствие в съвременността да бъде поддържано в  жива, търпяща развитие и - в крайна сметка - установена развлекателна форма.

През изминалите две години под шапката на събитието феновете на стила успяха да видят на живо някои от най-актуалните имена в суинг и електро суинг сцената - Ray Collins’ Hot Club, The Speakeasies Swing Band, Alice Francis, Swing Republic, Swingrowers, Si Cranstoun & His Band и други. The Smugglers Collective са подготвили още главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите партита с марката Smugglers Swing Club.

Mixtape 5 е на булевард "България" 1, в подлез "Галерия".

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/328182877382374/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички