Памбос разгорещява Стара Загора с Национален салса конгрес


Памбос разгорещява Стара Загора с Национален салса конгрес

4053

Памбос Агапиу ще свика танцовите школи от цялата страна в Стара Загора, за да им организира поредната страстна фиеста от 27 февруари до 1 март.

Петият Национален салса конгрес стартира в хотел "Верея" този петък  и ще събере на едно място повече от 1000 танцьори от различни градове на България. Разбира се, към събитието ще се присъединят и гости от чужбина, за които България се е превърнала в гарантирана дестинация за денонощен купон и забавления.

Тридневната салса програма ще предложи на гостите салса уроци, танцови дуели, шоу и много от любимата латино музика за всички, пристрастени към южноамериканското звучене.

След като събра всички латино школи от Балканите в Боровец през през есента, този път латино гуруто заедно с Pambos Dancing Centre ще бъде домакин на родните топинструктури и салсьори. Идеята на конгреса е да допринесе за сплотяването на голямото салса семейство у нас. В събота и неделя освен във "Верея" фиестата ще се вихри и в търговския комплекс Galleria Stara Zagora, където има още повече пространство за разгорещени салса изяви. През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. А чрез приключенията и обещанията за стопроцентов купон, пътят става още по-кратък.  

Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален салса конгрес, Балкански салса конгрес и "Парадайз салса Холидей".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички