Британецът DJ Rich Stone със сет в :PM Club


Британецът DJ Rich Stone със сет в :PM Club

2711

След 10 години на лондонската и международна клубни сцени, DJ Rich Stone има в творческата си биография участия с цяла плеяда топартисти, сред които Rudimental, Riva Starr, Duke Dumont, Gorgon City и Vanilla Ace.

Британецът е  пускал за клиенти като P Diddy, Prince Harry, Madonna, сп. Hello, сп.OK!, Motorola, Mini, Monsoon, наградите The Brits, както и афтърпартита след концерти на Macy Gray, Axel Rose, британската рок банда The Kooks и рапъра Common в О2 Арена и стадион Wembley.

На 6 март DJ Rich Stone ще пристигне у нас за специално парти на водка Ciroc в хитовия :PM Club в столицата. Британецът ще бъде първия гостуващ диджей в програмата на заведението за март. Съпорт а госта ще окажат резидентите DJ Simon и Jassen Petrov.

Rich Stone влиза за първи път в света на миксовете едва на 15 години, когато заедно със своите приятели се срещат в гаража на техен познат, за да експериментират зад пулта. Той започва да колекционира записи още в училище, а първият му закупен винил е джънгъл/дръм-ен-бейс класиката на DJ Krust "War Head". Днес Rich е един от утвърдените диджеи в Лондон и продуцент на музиката към международната клубна марка Sintillate, която той компилира и смесва в албум, достигнал до номер 1 в денс чартовете на iTunes.

Британецът движи успешно свой хаус и техно ивент Confession и е съдружник в клуб-ресторант Republic Beach Club на остров Закинтос, Гърция.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички