Ice Cream на живо в Bedroom Premium Club


Ice Cream на живо в Bedroom Premium Club

4284

Ice Cream ще излязат на сцената на Bedroom Premium Club със специален гост този четвъртък, 5 март.

Това е поредното участие на популярната хип-хоп банда в клуба, останала преди месеци с един член по-малко след напускането на Виктор. Кой е музикантът, който ще се присъедини към Даниел ДимитровАйса, Малин МилановМонти и Елена Брусарска, ще се стане ясно на място.

"Не бихме искали да издаваме предварително името му, само ще добавя, че става дума за жена и публиката ще бъде изненадана от ролята й", споделя беквокалиската Елена Брусарска.

През последните дни Ice Cream усърдно работят по мащабен проект – първия си самостоятелен концерт, който ще се проведе на 22 април в НДК. Тогава групата ще представи третия си албум "Животът е един". В момента тримата са се концентрирали върху последния сингъл от него, който все още е с работно заглавие, снимат и клип.

В плановете на формацията за пролетта са включени гастроли в Испания и Гърция, където музикантите ще бъдат част от Spring Break 2015.

В Bedroom Premium Club Ice Cream ще представят едни от най-известните си парчета – "Захир", "Заредени", "Много добре" и "Скачай", подгрявани от резидента на клуба DJ Gorro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички