Tribute Тo Whitney Houston @ Culture Beat Club


Tribute Тo Whitney Houston @ Culture Beat Club

4251

Незабравима нощ с музиката на Уитни Хюстън в столичния Culture Beat Club обещават купонджиите CODE:

Събитието CODE: Whitney - Step by step - the night with Whitney, в духа на култовите партита в Studio 54 от 80-те, ще се състои от 22.00 ч. на 12 март (четвъртък).

С това лейбълът CODE: (http://www.codecolor.in) и бутиковият Culture Beat Club дават старт на пролетния сезон в столицата. Настоящето парти е част от популярната поредица Studio 54, авторска концепция на продуцента Cvetelin Ivanov PJ. Интериорът на клуба ще бъде тотално преобразен, пресъздавайки дивите, бляскави години на златната ера на диското.

Step by step ще предложи на гостите свободата да изразят себе си, да бъдат вдъхновени да преживеят всяка строфа и акорд, докато се забавляват с творчеството на емблематичната  Уитни Хюстън.

Парти-машината CODE и екипът на Cvetelin Ivanov PJ обещават големи дози диско вибрации и стойностната музика на култови артисти, сред които Майкъл Джексън, Blondie и Глория Гейнър. Зад пулта ще застане DJ EmO (a.k.a EK), който ще се погрижи всички да танцуват с CODE както през 80-те. Emo е един от най-провокативните български диджеи, изцяло отдал се на диско музиката и качествения звук. Подгответе се да танцувате до сутринта  с незабравими парчета като "I Wanna Dance With Somebody","Step By Step", "I Will Аlways Love You", "One Moment In Time" и "It's Not Right But It's Okay”. Дрес-код: дънки и риза, а за всеки, който го спази, организаторите са подготвили много изненади.

CODE: Whitney е първото от поредица партитa Studio 54 в Culture Beat Club всеки четвъртък.

Culture Beat Club е на бул. "България" 1

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички