Sonny Fodera специален гост на партито 5 години Addicted Тo Music


Sonny Fodera специален гост на партито 5 години Addicted Тo Music

2414

Addicted To Music - едно от емблематичните предавания на радио NOVA с DJ Silver и DJane Koki, е част от програмата на радиото, което пуска най-доброто от световния и български електронен звук, вече пет години.

Както MySound.bg вече извести, партито по случай рождения ден е в клуб "Ялта" тази събота, 14 март.

Специално за купона идва Sonny Fodera, създател на лейбъла Beatdown, за който българските диджеи неотдавна издадоха парчета.

Австралиецът стартира кариерата си като музикален продуцент, но скоро става един от най-младите и бързо развиващи се хаус диджеи. Работил е с артисти като Mark Farina, Jay-J, Inland Knights, Audio Jack, James Curd и др. Запазена марка на Fodera е качественият хаус с елементи от джаз, фънк и хип-хоп. Името на диджея присъства в афишите на почти всички по-големи партита на Defected Records в цял свят, а известният английски лейбъл често издава негови продукции и ремикси.

Радиошоуто Addicted To Music присъства в програмата на 101.7 FM и се излъчва всеки понеделник от 18.00 до 20.00 в ефир и на www.radionova.bg.  DJ Silver и DJane Koki са сред малкото българи, които са пускали на Amsterdam Dance Event и имат парчета, издадени от лейбъли като Beatdown, Warung Recordings на световноизвестния бразилски клуб Warung, австрийския Mjuzieek Digital и италианския Stereophonic.
Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички