Съвместен концерт на британското соул дуо Hanlei и Bobo& The Gang


Съвместен концерт на британското соул дуо Hanlei и Bobo& The Gang

4147

Британските соул-джаз изпълнителки Hannah K и Aleysha Lei, познати като Hanlei, пристигат специално от Лондон за шоу в столичния клуб "Терминал 1" на 14 март, събота.

Събитието, в което ще участват и Bobo & The Gang, е в афиша на популярна поредица Saturday Live Flight. Характерно за нея е редуване на сетове на живо на отделните групи със селекторски такива и обща продължителност на основната част от партито от около седем-осем часа.

Родените в Източен Лондон Hannah K и Aleysha Lei покоряват лондонската ъндърграунд среда вече цяло десетилетие с взривоопасните си вокали. След уникалния шанс да бъдат на една сцена редом до изпълнители като Grace Jones, N'Dambi, Eric Roberson и Syleena Johnson, дамите се концентрират изцяло  в съвместния си проект като дуетна група. Демонстрирайки с лекота неподправено соул излъчване, подплатено от екзотичните им корени и обаяние, двете вокалистки могат да се опишат само с една дума, а именно - неповторими! По време на предстоящото събитие вокалистките ще бъдат в компанията на още четирима музиканти. Дуетът ще изпълни около петнадесет песни, половината от които авторски, а сред останалите - парчета, познати от репертоара на Ray Charles, Moloko, Kylie Minogue, Bobby Brown, Jill Scott и други.

Bobo & The Gang е един от малкото в нашата история хип-хоп и соул проекти с формация от инструменталисти на живо. Освен фронтмена Бобо (вокали), в списъка от музиканти влизат Ангел Дюлгеров (китара), Стойко Милев (бас китара), Ивайло Стайков (клавишни), Росен Ватев (барабани), Борис Спасов (програминг) и Яро (беквокали). Момчетата  показват своето виждане за този стил с истински и издържан авторски сет на български език. Съставът свири за първи път заедно през 2010 в София. За четири години той се нареди сред най-впечатляващите и актуални групи у нас. Свирили са на една сцена с изпълнители като KRS One, Jessey J, Ms. Dynamite, Tinie Tempah, Busta Rhymes, Black Street и други. В началото на 2014  бандата пусна официално в YouТube първия по-рода си хип-хоп концерт от поредицата StudioLive, продуциран от барабаниста Росен Ватев съвмесно с C.T.P Records.

Тази събота вратите на клуба ще отворят в 21.00 ч. с тематична селекция, а концертната част стартира в 23.00 ч.

Bobo & The Gang и Hanlei And Live Band ще изпълнят четири отделни  сета с продължителност между 40-60 минути, а в останалата част от вечерта ще звучи музика, избрана от екип на Terminal 1.

Билети - в мрежата на Eventim.bg на символичната цена от 6 лв.  Броят им обаче е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване! Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", както и онлайн чрез сайта на компанията.

Страница на събитието във Фейсбук:
Bobo & The Gang / Hanlei (UK) - Saturday Live Flight - Live @ Terminal 1 - 14 March 2015!
https://www.facebook.com/events/422597987917439/

Bobo & The Gang  - "Пороци" [Official StudioLive Video]
https://www.youtube.com/watch?v=C0vJNsgSI3w

Bobo & The Gang - "Името ти" [Official StudioLive Video]
https://www.youtube.com/watch?v=4H5lLgecn0A

HanLei - "Take Heed" (Original) - Ont' Sofa Gibson Sesions
https://www.youtube.com/watch?v=DH9-kRIZVrg

HanLei & Live Band - "Hit The Road Jack" (Ray Charles Cover)
https://www.youtube.com/watch?v=EuIblyd-_Sk&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички