Бичето с ексклузивен концерт в Терминал 1


Бичето с ексклузивен концерт в Терминал 1

3898

Една от редките си публични изяви на Бичето ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" този четвъртък, 19 март.

Последното вихрено шоу на несравнимия оригинал бе именно на същата сцена точно преди една година.

В типичния си изискан стил, от щаба на Бичето споделят:
"Елате, ама по-добре не идвайте!". Това е призивът на Бичето за предстоящето събитие. Ар-ен-би звездата информира, че няма да се случи нищо по-различно от обичайното и поради това е безсмислено да си губите времето, но иначе му "е кеф да Ви прецунка паричките". Както и на всички изяви до сега, Бичето няма да знае нито един от текстовете и ще се опита да чете по време на изпълненията си, което прави лошо впечатление, каквото и да твърдите, още повече, че той не може да чете. След като изпяването на един текст върху друга песен ще е нещо в реда на нещата, а пропускането на цели пасажи злободневно всекидневие, Бичето е длъжен да Ви уведоми, че порядъчно наквасената група ще има за цел да се води по барабаниста, който, както всички знаем, свири безмензурно и не признава тактуването. Това прави някои от песните странно хаотични, но явно има хора, на които им харесва. Жалкият саунд на двата баса, тип - "българска китара, 91-ва, читалище "Светлина", ще допринесе за тегобата на присъстващите и ще ги накара горчиво да съжаляват, че са си дали парите.

За тоя на сакса дори няма да говорим, той е от друга група. Накрая сцената ще е цялата в ракия, бира и хартии, а може да се очакват и други телесни течности. "Аз лично не бих отишъл", заявява Бичето, но виждаме, че зад гърба му възлести пръсти с черни нокти са се преплели, сиреч "бих отишъл", ама казвам, че "не бих", но съм със сключени пръсти и "всъщност бих" и изобщо... егати ужаса..."

Само преди броени седмици изпълнителят се появи за първи път с профил в социалната мрежа Facebook (https://www.facebook.com/bichetoebe), малко по-късно - навръх 3 март,  представи в интернет пространството напълно нов видеоклип към новата си песен "Сам самин" (https://www.youtube.com/watch?v=LumwLMh0AdY).

На 19 март вратите на "Терминал 1" ще отворят в 21.00 ч. Цели две групи ще представят творчеството си преди хедлайнъра - това са Iron Bender Sound System и Savage Ravage. Първите ще излязат на сцената точно в 22.00 ч., а следващите в - 22.45 ч.

Билети за събитието се разпространяват при изключително силен интерес в мрежата на Eventim.bg на цена 15 лв. Тъй като бройката им е ограничена едва до 450, се препоръчва предварителното закупуване!

Каси - "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец" и "Строежа", както и онлайн през сайта на компанията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички