Роби Уилямс ще пее под звездите на плажа в Бургас


Роби Уилямс ще пее под звездите на плажа в Бургас

4208

Първият концерт на Роби Уилямс у нас ще бъде в рамките на фестивала Spirit Of Burgas 2015.

След едногодишна пауза голямото музикално събитие се завръща амбициозно и обещаващо край морския бряг на 7 и 8 август.

Изгрял като един от бой групата Take That, Роби Уилямс придобива истинска популярност в средата на 90-те, когато започва самостоятелната си кариера. С 11 солови албума и продадени над 70 милиона копия, той е най-успешният британски изпълнител в света. След като за ден продава 1,6 милиона билета за концертите си от турнето Intensive Care, Роби е вписан и в Книгата на рекордите Гинес.

Новото му турне Let Me Entertain You стартира след по-малко от две седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и тази в Бургас. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на "лошото момче" на британската сцена, в чийто репертоар са десетки хитове, сред които "Angels", "Feel", "She Is The One", "Freedom", "Eternity", "Me Аnd My Monkey", "Rude Вox", "Let Me Entertain You" и "Rock DJ".

Робърт Питър Максимилиан взе най-правилното решение в живота си през юли 1995: напусна Тейк Дет. За да се превърне в джентълмен/ английски хулиган/ отчаян наркоман/ секссимвол/ поп идол, квинтесенция на съвременната музикална сцена – титанично его и божествено забавление за масите, убийствена откровеност и несъкрушима амбиция за още. Британски тестостеронен отговор на Мадона. Скандали, наркотици и шоу – това бе водещото при Роби Уилямс в първите години на соловата му кариера. От момента, в който замени мазната прическа и клинчетата с къса коса и небрежни, но елегантни дрехи, и отпусна гласа си, артистът направо излетя към Олимп. Днес концертите му са в категория "най-доброто". Допреди няколко години бе велик и с позата "всичко ми е наред, но още не съм открил любовта", която отговаряше на истината, а и продаваше добре. Днес Роби, вече свил семейно гнездо, си е пак там. Не, не при съпругата Айда Фийлд и домочадието. А на музикалния Олимп

Първите 5 000, закупили билет за Spirit Of Burgas, ще получат и подарък - участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи в бекстейджа на фестивала и кратка обиколка на фестивалното градче на артистите.

Продажбата на билети на цена от 150 лв. стартира в сряда, 18 март, точно в 10.00 часа на цена от 150 лв.. Те ще важат не само за шоуто на Роби Уилямс, който пее на 7 август, но и за пълните два дни на събитието. Цената от 150 лева е крайна и включва всички държавни такси, данъци, лицензи и авторски възнаграждения.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", Билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg

Че Spirit Of Burgas се завръща, стана ясно вчера, след като кметът на Бургас Димитър Николов обяви, че заедно с Balkan Entertainment Company ще обединят усилия, за да бъде продължено развитието на фестивала. Амбициите и ентусиазмът на общината, както и широкият публичен интерес, са причината музикалният проект у нас да бъде продължен.

Изгряло през далечната 2008, събитието бързо се превърна в символ на града и спечели още по-голяма популярност на Бургас и региона като желана дестинация в областта на културния туризъм.

"За мен е огромно удоволствие да потвърдя, че на 7 и 8 август любимият музикален фестивал на БългарияSpirit Of Burgas, се завръща. Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на Spirit Of Burgas", заяви кметът.

Както MySound.bg отрази с чудесни авторски репортажи, за шестгодишната си история фестът привлече впечатляващи изпълнители като Faith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-Tang Clan и много други светила.

Присъщо за формата, и тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове. Фестивалът ще се проведе на три сцени в два дни.

Фейсбук страницата - fb.com/spiritburgas.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички