Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Желко Йоксимович и Йована Янкович пристигат в София утре


Желко Йоксимович и Йована Янкович пристигат в София утре

6421

Желко Йоксимович (Zeljko Joksimovic) и чаровната му съпруга - ТВ водещата Йована Янкович, пристигат в София този четвъртък за шоуто Balkan Bazar.

Любимата двойка на Сърбия идва у нас  по-рано и дори ще удължи престоя си в България на 4 дни след изявата на изпълнителя, известиха организаторите Moko Solution. Както е известно, събитието в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 20 март.

Това ще бъде първата самостоятелна изява Йоксимович у нас. Виртуозът на балканската музика лично ще се погрижи за озвучаването и осветлението на сцената. За целта три тира, пълни с техника и оборудване, както и екип от 20 специалисти, ще пристигнат от Белград два дни по-рано в София. Така освен на прекрасната музика, присъстващите ще имат уникалната възможност да се насладят на перфектното озвучаване с кристален звук и отлично осветление. Изпълнителят е перфекционист в работата си и затова държи под контрол всеки детайл от подготовката на събитието, подчертават организаторите. Певецът ще представи шоуто Balkan Bazar, с което вече е обиколил повечето европейски столици, затвърждавайки за пореден път статута си на една от най-обичаните балкански звезди.

Най-големият президентски апартамент с великолепна гледка от най-високото място в София ще посрещне гостите. Желко е избрал да отседне в най-престижния петзвезден хотел в сърцето на столицата – Kempinski Hotel Marinela.  Освен заради изгледа, певецът  е  предпочел това място и заради истинския лукс и уникалност сред великолепието на късния Ренесанс и Барок. Апартаментът е на 18-ия етаж и е разположен на цели 270 кв.м., предлагайки много екстри за обитателите си: просторни хол и трапезария, две спални, будоар с ретро вана и напълно оборудван офис. Сред изискванията на обявения за най-добър певец на Балканите е в апартамента да го очаква голям бял роял, на който да може да репетира, купа със свежи екзотични плодове, бутилка отлежало червено вино и белгийски черен шоколад. Изпълнителят иска специален чай от джинджифил, био мед и арника, с който да загрява гласа си. Съпругата му Йована вече има запазен час за уелнес процедури в SPA центъра на хотела.

Сред знаменитостите, които са се възползвали от комфорта и удобствата, които предлага президентският апартамент на Kempinski Hotel Marinela, са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Андреа Бочели, Лейди Гага, Дженифър Лопес и много други.

Още сутринта след концерта Желко и Йована ще бъдат гости в предаването "Тази събота" на живо по bTV. Българските зрители ще имат възможност да се срещнат за първи път отблизо с Йована Йоксимович, за която това ще бъде и първо гостуване в българска медия. Красивата журналистка нашумя напоследък със скандалното си интервю с премиера на Сърбия - Александър Вучич. След  успешното интервю, което водещата взе от съпруга си и тяхното дете, Йована ще застане "от другата страна", гостувайки в "Тази събота" заедно със съпруга си. За впечатленията от България, срещата с публиката и емоцията от концерта, звездната двойка ще разкаже пред Диана Любенова точно в 10. 00 часа на 21 март. Самият Желко не веднъж е споменавал колко много харесва родината ни и красивата ни природа. Затова сега ще използва възможността да я покаже и на любимата си.
Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 30 до 50 лева в мрежата на Eventim.

Повече информация може да откриете във facebook на адрес:

https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички