Асен Блатечки спаси Тони Димитрова


Асен Блатечки спаси Тони Димитрова

2306

Актьорът Асен Блатечки спаси софийската премиера на театралния спектакъл "Диагноза: Едит Пиаф" на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", където в главната роля се вихри певицата Тони Димитрова.

Един от сценичните ѝ партньори – Стефан Иванов, познат като краниста Пешо от комедийния сериал "Етажна собственост", скъса мускулни влакна на левия крак няколко дни преди трупата на Борислав Чакринов да гостува в столицата, разкри "БГ естрада". След като той влезе в болница за операция, на негово място да спасява спешно спектакъла бе поканен Асен Блатечки, който само за няколко дни успя да влезе в кожата на героя. Така представлението на сцената на театър "Българска армия" се състоя по план, а столичани първи видяха версията на спектакъла със звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията". Сред публиката имаше и доста познати муцуни като тв легендите проф. Юлиян Вучков и Люба Кулезич, светския пиар и продуцент лорд Евгени Минчев, комедийната фурия Албена Михова с рок идола Тома Здравков, звездата от "Гласът на България" Иван Ченов, фолк певицата Еми Стамболова, пианистката и преподавател Мари Агасян и много други. Тъй като Стефан Иванов ще се възстановява поне няколко месеца, Блатечки ще го замества в предстоящите спектакли от турнето на "Диагноза: Едит Пиаф" – на 6 април в Разград, 7 април – Бургас и в Карлово на 28 април.

"Диагноза: Едит Пиаф" не е пиеса за биографията на прочутата певица. Или не само за нея. Защото истината за същността на таланта много често не се крие в биографията му или не само там. Един човек, имал щастието да гледа на живо Едит Пиаф, ни разказа как тази малка жена по време на концерт е изглеждала огромна. Чисто физически. Кой може да пресъздаде на сцената непостижимостта на звездите. Някой луд? Или друга звезда? Звездите, които ни карат да мечтаем. Днес интернет направи света малък, ние буквално живеем сред звездите, ухаем на техния парфюм, знаем не само цвета на очите, а и на чаршафите им; плачем и се радваме заедно с тях; полудяваме от желание да бъдем като тях. И всичко това е възможно стига някой да ни постави верната диагноза. "Диагноза: Едит Пиаф".

Главната роля в спектакъла на Борислав Чакринов е поверена на певицата Тони Димитрова, а на сцената с нея са още актьДеница Денчеворите Христо Симеонов и Даниела Георгиева, Асен Лозанов, Деница Денчева, Димитър Мартинов, Ива Папазова, Никола Парашкевов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички