7-часово One Man Party с мултиталантливия Иван Шопов


7-часово One Man Party с мултиталантливия Иван Шопов

4160

Иван Шопов ще представи четирите си актуални музикални проекта пред своите български почитатели на специалното събитие, което ще се състои в столичното студио "Орфей" на 4 април.

Публиката ще може да се наслади на 7-часов ексклузивен сет от Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh, но уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един! Артистът ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика. Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти.

Началото на уникалното събитие за родната електронна сцена ще бъде дадено в 23.00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска ембиент селекция.

Както MySound.bg неведнъж е обръщал внимание, Бalkansky е проектът на Иван, Теодосий Спасов и Иво Христов, смайващ със специфична бленда от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световнопризнатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов, превръщат Бalkansky в един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти на родната сцена през последните няколко години.

Линк към официалното видео на песента "Rada":

https://www.youtube.com/watch?v=WgipvNiEPfg

Псевдонимът Cooh, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм-ен- бейс, е първата музикална трансформация на артиста. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.
https://www.youtube.com/watch?v=GcdlzFb-pys&index=5&list=PLEB3B401CB290F8A0

Постепенно творческите му търсения го довеждат до техно музиката, която създава под името Drum Kid, успявайки да отвоюва позиции сред най-сериозните играчи на тази сцена у нас.
https://www.youtube.com/watch?v=fMXd1IrKNrE

Освен всичко това, Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD (заглавието е абревиатура. ABCD = Artистичен, Balkansky, Coloureaten Dъb), който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти. С над 70 винилови плочи и повече от 300 издадени сингли, той се нарежда до най-успелите български електронни музиканти, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави суперспецифичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

Събитието One Man Party е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети "Ранно пиле" на цена 10/12 лв. само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" 43) или чрез резервации на 0886 33 33 67

Стандартни и онлайн билети на цена 15 лв. в мрежата на Eventim.bg (OMV, Picadilly, "Teхномаркет" и други.)

Ivan Shopov Official Facebook Page:
www.facebook.com/abcd.ivanshopov

Cooh Official Soundcloud Channel:
www.soundcloud.com/cooh

ABCD Label Official Website:
www.abcd.ivanshopov.com

Ivan Shopov Official Website:
www.ivanshopov.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички